[Zagreb i okolica] Želite naučiti voziti motor? Osposobljavanje za A kategoriju - za vozače koji posjeduju B kategoriju - u Autoškoli MANDIĆ&MEGASTART za 2199 kuna + POKLON liječnički pregled!

34 prodanaMožete kupovati i dalje!

Osposobljavanje za A kategoriju u 4 grada po izboru: Zagreb, Velika Gorica, Sveta Nedelja i Samobor! Ponuda vrijedi samo za vozače koji već posjeduju dozvolu B kategorije - 15 sati obuke + poklon BESPLATNI LIJEČNIČKI PREGLED!!! Kupon se može iskoristiti do 01.09.2021. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora s autoškolom temeljem KUPONA.

Pod A kategoriju ulaze motocikli sa ili bez bočne prikolice iznad 35 kW i motorna vozila na tri kotača čija je snaga veća od 15kw.

U program osposobljavanja za A kategoriju možete upisati sa navršenih 23 i pol godine, a ispitu iz vožnje pristupiti sa 24 godine. Važno je napomenuti da ukoliko posjedujete A2 kategoriju 2 godine, stječete pravo na polaganja A kategorije sa 20 godina starosti. 

Kupon se može iskoristiti do 01.09.2021. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora s autoškolom, a temeljem KUPONA!

Obuka se sastoji od 15 sati vožnje na adekvatnom motociklu.
Po dolasku na upis u autoškolu obavezno ponijeti liječničko uvjerenje, osobnu iskaznicu i važeću hrvatsku vozačku dozvolu B kategorije nakon čega slijedi dogovor za početak obuke!

ZAGREB: Autoškola Mandić, Ilica 259, poligon Prisavlje // Autoškola Megastart, Prisavlje 2, poligon Prisavlje

VELIKA GORICA: Autoškola Mandić&Megastart, Ulica kralja Stjepana Tomaševića 21, poligon Velika Gorica

SVETA NEDJELJA: Autoškola Megastart, Dr. Franje Tuđmana 6, Sveta Nedelja, poligon Samobor

SAMOBOR: Autoškola Mandić&Megastart, Gundulićeva 2a, Samobor, poligon Samobor

Na temelju kupljenog kupona kupac s Autoškolom Mandić & Megastart potpisuje Ugovor - ODMAH PO KUPNJI KUPONA, a najkasnije u roku 30 dana, kupac je dužan javiti se autoškoli radi potpisivanja Ugovora! 

Obuka za A kategoriju provodi se na motociklima renomiranih proizvođača, poput Yamahe i Kawasakija!

"Osposobljavanjem kandidata za vozače započeli smo se baviti 2000.-te godine. Brojni polaznici naših autoškola danas su uspješni vozači, koji Vam najbolje mogu posvjedočiti našu kvalitetu obuke koja se prvenstveno bazira na preporuci, što i jest naš cilj. Naše autoškole  su ponosne na izuzetno visoku prolaznost naših kandidata prema statistikama, u što se možete uvjeriti i Vi, odabravši nas.

U svakodnevnom radu koristimo najsuvremenija tehnička pomagala, a nastavu iz prometnih i sigurnosnih pravila vršimo po izuzetno visokim edukacijskim standardima. Naši instruktori imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje. U našim autoškolama dočekati će Vas ljubazno osoblje, ugodna atmosfera i ambijent u moderno uređenim prostorima prema najsuvremenijim metodičko-didaktičkim načelima.

Uz dugogodišnje iskustvo našeg stručnog kadra, predavanja iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila, ispunjena su zanimljivim i interaktivnim prezentacijama. Kroz obuku vožnje, spremno će Vam pomoći naši instruktori koji imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje.

Ukratko, s nama ćete postati vozač/ica te sudjelovati u prometu nakon uspješno položenog vozačkog ispita, sigurno i samostalno!"

*Nakon što kupac kupi i zaprimi gotov kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr za obavljanje liječničkog pregleda (Analiza Lab ili Vaš Pregled), a Crno Jaje povratno šalje kupon za onu lokaciju pregleda koja je u tom trenutku slobodna! Kupac na liječnički pregled mora doći sa KUPONOM!

Liječnički pregled u Vašem Pregledu - odmah po primitku kupona obavezna rezervacija termina 2 dana unaprijed!