Uživajte u aktivnom odmoru i opuštanju u jednom! Izaberite jedan od atraktivnih paketa Hotela Park Plaza Arena 3* u Puli uz 2 polupansiona za 2 osobe, wellness&spa i pregršt sadržaja!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite Sport Package ili Explore Package te uživajte u pregrštu sportskih aktivnosti ili istraživanju poluotoka Punta Verudela! Djeca do 5,99 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Kupon se može iskoristiti od 09.04.do 09.05.2021.

Uz 2 polupansiona, ranu prijavu i kasnu odjavu (ovisno o raspoloživosti), besplatno korištenje saune i fitnessa u hotelu (ovisno o raspoloživosti te uz prethodnu najavu), 20% popusta na sve wellness tretmane i besplatni upgrade u sobu više kategorije (ovisno o raspoloživosti), izaberite svoj paket aktivnosti po svom guštu:

Sport Package paket: 1h vremena dnevno sportske aktivnosti po izboru - tenis, stolni tenis, mini golf, golf range (rekviziti uključeni) + golf intro s instruktorom 2h !

ili

Explore Package paket: pješačenje po poluotoku Punta Verudela uz pratnju vodiča (uz prethodnu najavu na recepciji) + vođeni obilazak gradom 2h uz pratnju vodiča (uz prethodnu najavu na recepciji, prijevoz do grada nije uključen) !

Panoramski pogled na more ● Moderan smještaj ● 50 m od mora

Smješten u idiličnom mediteranskom krajoliku poluotoka Verudela nudi savršen spoj luksuza, udobnosti i stila, svega nekoliko koraka od mora. Park Plaza Arena Pula ističe se vrhunskim položajem na jadranskoj obali u sklopu poluotoka Punta Verudela. 

Park Plaza Arena Pula je smješten u neposrednoj blizini prekrasne plaže i prirodne morske uvale – savršeno mjesto za ljubitelje istraživanja, vožnju biciklom i šetnje brojnim stazama. Okružen bujnim mediteranskim raslinjem i mnogim sportskim sadržajima u neposrednoj blizini, Park Plaza Arena Pula je hotel posebno zanimljiv za goste koji žele uživati u svakom trenutku odmora, a koji isto tako žele isprobati velik izbor sadržaja koji se nude u hotelu. Posebnost ovog hotela je također njegova otvorenost za inovacije, tako da hotel od svibnja 2017. godine gostima stavlja 0-24 na raspolaganje punionica za električne automobile, a korištenje iste se ne naplaćuje. 

Park Plaza Arena prvi je "gluten free" hotel u Istri i jedini hotel na jadranskoj obali s a'la carte restoranom s dostupnom gluten free ponudom.

Wellness & Spa

Antički rimski užitci u novom ruhu! Hedonizam starih Rimljana pretočen u suvremene wellness tretmane; naš centar nudi tradicionalnu spa ponudu uz impresivni raspon nekonvencionalnih terapija inspiriranih rimskom kulturom.