Proljetni hedonizam u Hotelu Nautica 4* u Novigradu na 3 dana/ 2 noćenja s uključenom gourmet večerom by Stefano Cosattini, Executive Chef s 2 Michelin zvjezdice te masažama, sve za 2 osobe...

Stefano Cosattini je svjetski poznati chef i dobitnik dvije Michelinove zvjezdice, stoji iza gurmanskih jela s potpisom koja su oduševila nepca brojnih slavnih osoba... Osjetite apsolutni komfor koji nudi hotel Nautica! Uhvatite trenutak kojeg ćete se rado prisjećati! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 10.07.21.!

HOTEL NAUTICA
Jedan od najluksuznijih hotela na Jadranu, dizajn i atmosfera raskošnih starih jedrenjaka, apsolutan komfor i najmodernija tehnologija, vrhunski standardi usluge, stručni management, iskusno osoblje, taylor made usluga.

38 prostranih soba s balkonom
4 luksuzna apartmana
Restoran Navigare
Booze and Blues Bar
Wellness & Spa Center

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u ekskluzivnoj superior sobi (besplatni upgrade zavisno o raspoloživosti) + bogati a la carte doručak by Stefano Cosattini - 2 Michelin stars Executive Chef + vrhunska gourmet večera od tri slijeda prema izboru Stefana Cosattinia, Executive Chefa s 2 Michelin zvjezdice + neograničeno korištenje spa centra sa zatvorenim bazenom sa grijanom vodom, whirlpoolom, turskom kupelji, finskom saunom, aroma tuševima, grijanom klupom + welcome touch 15 minuta (masaža glave i vrata) + poludnevni najam bicikala (ovisno o raspoloživosti) + besplatan WI-FI + parkirno mjesto gratis, sve za 2 osobe.

Naše pomno dizajnirane, prostrane Superior sobe nude gostima apsolutan komfor i karakterističan dizajn. Sve sobe opremljeni su king-size ležajem, velikim balkonom te predivnom prostranom kupaonicom.

Hotel Nautica Spa

Wellness centar objedinjuje zatvoreni bazen, whirlpool, tursku kupelj, finsku saunu, aroma tuševe s esencijama bora i manga.
Naš salon ljepote pruža Vam mogućnost uživanja u klasičnim masažama.
Doživite preporod u našem wellness centru! *Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Djeca 0 - 3 godine - GRATIS!

Tradicija u suvremenom stilu, kako se sami opisuju. Vinarija Ivančić je obiteljska tvrtka koja proizvodi vrhunska vina iz domaćih sorti grožđa. Osim vinarstva, počeli su proizvoditi žestoka pića poput grape. To im omogućuje posvetiti svakoj boci osobnu pažnju i individualiziranu uslugu koja je intimna i autentična. 
Vinarija Cattunar ima status kao jedan od prvih samostalnih vinarija u Hrvatskoj koja postoji preko 30 godina, te slovi kao najveći vinograd u regiji. Još veći značaj joj daje jedna stara legenda koja upravo tu lokaciju predstavlja kao mjesto bogatstva i tradicije koju obitelj Cattunar nastoji prikazati svojim vinom. Pođite s nama i dajte im priliku da Vam dočaraju dio Istarske povijesti. 

Stefano Cosattini je svjetski poznati chef i dobitnik dvije Michelinove zvjezdice. Osim u Italiji, radio je i u Francuskoj, Velikoj Britaniji, SAD-u, Japanu i s mnogim velikim chefovima, ali ostao je vrlo skroman. Kuhao je za Lady Dianu, Roberta de Nira, Ala Pacina, dok je Antonio Banderas u Toscani danima za redom uživao u njegovom rižotu.

Marina Nautica i svi segmenti njene ponude stoje cijenjenim gostima na raspolaganju tijekom cijele godine.
Vrhunski opremljena marina I kategorije, s jedinstvenom školjkastom strukturom gatova raspolaže s 365 vezova u moru i s 50 suhih vezova. Marina Nautica je smještena na sjeverozapadnoj obali Istre (45°19, 0’N; 13°34,0′ E) u prirodno dubokoj i zaštićenoj uvali novogradskog zaljeva. Blaga mediteranska klima koju karakterizira obilje zelenila te prosječnih 2387 sunčanih sati godišnje u Istri a time i u Novigradu, s prosječnom ljetnom temepraturom mora i zraka od 25°C.

Osim bogatstva sadržaja i vrhunske kvalitete usluge koji do sada nisu postojali u nautičkoj praksi Hrvatske, marina Nautica posebnu pažnju posvećuje elementima povezanima sa nautičkom kulturom življenja. Unikatna marina i atraktivni dizajnerski hotel, popraćeni vrhunskom gastronomskom i wellness ponudom pružaju sofisticiran diživljaj opuštanja.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@nauticahotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona!