Ljetni gušti u unutrašnjosti Istre! Posjetite i istražite bajkoviti Motovun uz smještaj u Agroturizmu Toni na 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe i za samo 539 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealno mjesto za opuštanje i aktivni odmor gdje ćete pronaći svoj mir i napuniti baterije... Kupon za ponudu vrijedi do 01.09.2021.

Posteljina, ručnici i boravišna pristojba su uključeni u cijenu!

Objekt Agroturizam Toni nalazi se u Motovunu. Ovaj objekt s vrtom nudi restoran, klimatiziran smještaj, besplatan WiFi i privatno parkiralište. 

Okružen je zelenim krajolikom i vinogradima. Gostima se priprema zdrav doručak od domaćih proizvoda kao što su domaći kruh, džem, voće i povrće i jaja.

Ovaj apartman obuhvaća spavaću sobu, kupaonicu s kadom ili tušem, prostor za sjedenje i čajnu kuhinju s hladnjakom.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail matea.milanovic@yahoo.com ili na mobitel 098 698 554, uz KOD kupona po primitku kupona.

Motovun predstavlja jedan od simbola istarske unutrašnjosti do kojeg vodi najduže istarsko stepenište sa 1052 stepenice. S njegovih se zidina pruža pogled na dolinu rijeke Mirne i Motovunsku šumu koja je najpoznatije stanište bijelog i crnog tartufa te na slikovite gradiće unutrašnjosti Istre pa sve do Jadranskog mora i Alpa.