Bezbrižan odmor u Trogiru provedite u luksuznom boutique hotelu Trogir Palace 4* uz 2 noćenja s doručkom ili polupansionom ili 3 noćenja s doručkom za 2 osobe - već od samo 999 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otisnite se na put za prekrasni otočić Čiovo i počastite se luksuznim predahom u vrhunskom hotelu Trogir Palace 4*... Kupon se može iskoristiti do 30.09.2021.

Luksuzni obiteljski boutique hotel TROGIR PALACE 4* otvoren u srpnju 2008. smješten je na otoku Čiovu, 200 metara od centra UNESCO zaštićenoga grada Trogira.

Ljubazno i srdačno osoblje uvijek Vam je na raspolaganju kako bi vaš boravak bio istinski opuštajući i ispunjen odmor...

Odličan izbor jela nudi hotelski RESTORAN ANTONIO u kojem možete uživati u Dalmatinskim specijalitetima i i bogatom asortimanu hrvatskih vina.

Hotel ima 46 luksuznih soba i apartmana opremljene sa svime što Vam treba za savršeni odmor: plazma ili LCD TV, klima-uređaj, usluga u sobu, mini bar, sef, slobodan pristup brzom Internetu, a najbolje od svega - balkon za spektakularnim pogledom na more i starogradsku jezgru Trogira.

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti na info@trogir-palace.com! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije na broj 021 68 55 55 ili mail info@trogir-palace.com.

Grad Trogir utemeljili su antički kolonisti s otoka Visa u 3. stoljeću prije Krista. Smatra se najbolje očuvanim romaničko-gotičkim gradom središnje Europe, a 1997. godine UNESCO je prepoznao i zaštitio njegovu vrijednost. Najznačajniji kulturni spomenik je trogirska katedrala čiji je zapadni portal izradio poznati dalmatinski kipar i arhitekt Majstor Radovan.

Od kopna na istoku (rt Marjan) Čiovo je udaljeno oko 2 km. Na sjeverozapadu je s kopnom spojen pokretnim mostom (u Trogiru). Naselio se već u prapovijesti, a stari su ga Rimljani nazivali Boa (Bua, Bavo).

Kako je otok Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira, nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima zasigurno će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Smještaj Čiova u srcu Dalmacije čini ga idealnom polazišnom točkom za istraživanje bogatog kulturnog naslijeđa i prirodnih ljepota Dalmacije.