Jesen u srcu Sarajevu! Odmor na 3 dana i 2 noćenja za 2 odrasle osobe i 2 djece do 14 godina u family sobama u šarmantnom Pansionu Stari Grad na samoj Barščašiji... samo 535 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pansion Stari Grad smješten je u blizini svih poznatih sarajevskih znamenitosti kao što su: gradska vijećnica, Muzej grada Sarajeva, Gazi Husrev-begova džamija... Kupon vrijedi do 15.11.2021.

Pansion Stari Grad je mali luksuzni  sarajevski hotel koji se nalazi u srcu starog dijela  grada. 

Smješten  je u blizini svih poznatih sarajevskih znamenitosti kao što su: 

Gradska vijećnica, 

Muzej grada Sarajeva, 

Gazi Husrev-begova džamija, 

stara pravoslavna crkva,

Katedrala Srca Isusova, 

Aškenaška sinagoga i još mnogo poznatih kulturnih obilježja.

 

Pansion Stari Grad postoji od 2007. godine i nudi smještaj  u stilu osmanske i bosanske arhitekture. Pri ulasku u Pansion primjetit ćete specifičnu bosansku izgradnju koje ce vas odvesti natrag u period Osmanskog vladanja. Topla dobrodošlica će vas dočekati trenutkom ulaska u pansion. Imat ćete osjećaj da je ovo vaš drugi dom!

 Pansion nudi 10 prelijepih i jako udobnih  soba –  apartman za 4 osobe,  trokrevetne, dvokrevetne i  jednokrevetne sobe. Besplatna internet mreža je moguća u cijelom objektu. Sve sobe su nepušačke i svaka soba posjeduje privatnu kupaonicu, kabelski TV program, klimatizirani uređaj, besplatno internet povezivanje, protupožarni alarm, grijanje te ostale hotelske sadržaje kao što su: besplatni toaletni proizvodi, fen, usluga raspremanja soba.

Terasa i sobe imaju prelijep pogled na poznatu olimpijsku planinu Trebević.

Ako dolazite u Sarajevo, Pansion Stari Grad je najbolje mjesto za Vas. Osoblje koje govori više jezika je 24 sata dostupno na recepciji. Na recepciji možete dobiti besplatne mape, upute i informacije o obilasku grada i gradskom prometu.

Parking je pod kontrolom čuvara i video nadzora, nalazi se uz pansion i dodatno se plaća.