15% POPUSTA

VIKEND hedonizam na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u luksuznom biseru Heritage Hotel Fermai u SPLITU! Očekuje Vas razgled grada + karta za HNK predstavu, sve za 2 osobe uz 50% popusta...

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Sjajna lokacija omogućava Vam da se u trenutku prebacite iz ugodne hotelske atmosfere u zavodljivu mediteransku živahnost Splita! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 19.12.21. od petka do nedjelje.

HERITAGE HOTEL FERMAI

Dopustite da Vam predstavimo našu mirnu oazu u užurbanom srcu Splita. Udaljeni smo tek nekoliko koraka od vreve srca grada-Dioklecijanove palače koja je zbog svoje magične ljepote dio UNESCO popisa svjetske baštine. 

Stoljetna zgrada koja je istinski biser secesijske umjetnosti, remek djelo je arhitekta Petra Senjanovića koji je Splitu donio dašak prepoznatljive bečke secesije. Zahvaljujući arheološkim iskapanjima, u temeljima zgrade pronađeni su artefakti koji svjedoče o postojanju organiziranog urbanog života u Splitu prije izgradnje same Dioklecijanove palače. 

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s bogatim buffet doručkom, u dvokrevetnoj sobi + piće dobrodošlice + razgled grada (subota u 10 h) + karta za predstavu u HNK (subota navečer), boravak petak - nedjelja, sve za dvije osobe.

SMJEŠTAJ
Smještene u stoljetnoj secesijskoj ljepotici, svaka od naše 31 vrhunski opremljene sobe i 4 suitea prave su glasnogovornice minulih vremena kojima je naš arhitektonski i dizajnerski tim udahnuo dašak modernog, brižno pazeći na svaki detalj i potrebe suvremenih putnika.

Pregršt prirodnog svjetla, pogledi na šarmantni stari dio grada te udobni kreveti su tu da očaraju sva Vaša osjetila. Mediteranski ugođaj nude smještajne jedinice s balkonom ili terasom. 

Za sve dodatne upite, na raspolaganju 24/7 Vam stoji naš uigrani tim. Vjerujemo kako ćete boraveći kod nas osjetiti energiju i kreativnost ljudi koji su predano radili na osmišljavanju naše priče.

RESTORAN & BAR
Naš kreativni kulinarski tim inzistira na lokalnim namirnicama kako bismo Vam ponudili što autentičniji gastro doživljaj. 

Prateći svjetske gastronomske trendove, ispunjavamo različite prehrambene potrebe naših gostiju te nudimo vegetarijanska, veganska i bezglutenska jela. 

Naši vrijedni kuhari uvijek oduševe nekom novom idejom, nekim novim receptom.