Oduševite se svim znamenitostima Sarajeva! ZIMSKA čarolija uz luksuzni Prestige apartman na 2 dana/ 1 noćenje s doručkom za 2 osobe uz 41% popusta i za samo 379 kn!!!

23 prodanaMožete kupovati i dalje!

Dodatna vrijednost ponude uključuje boravak za djecu do 6 godina - GRATIS! Jedinstvena lokacija u samom centru, a istovremeno izolirana od gradske buke... Ponuda uključuje i besplatno mjesto u garaži pod video nadzorom! Kupon se može iskoristiti isključivo od 02.01.22. do 28.02.22.

Uživajte sa nama u zimskim čarolijama!

Ako ste zaljubljenici prirode, planine, skijanja, bordanja i ostalih zimskih sportova želimo Vam dati mogućnost da doživite zimsku čaroliju na sarajevskim olimpijskim planinama na svega 30 minuta vožnje od našeg hotela. Pored opuštajućeg boravka u našem hotelu koji se nalazi u centru grada u prilici smo organizirati turističke ture, obilazak grada sa nevjerovatnim prirodnim ljepotama i bogatom povješću u pratnji vodiča koji će Vas upoznati sa svim znamenitostima grada, te Vam omogućiti da posjetite neke od obližnjih olimpijskih planina: Bjelašnica, Igman, Jahorina i Trebević. Ako ste početnik i želite naučiti skijati ili ako ste od onih koji žele da usavrše svoju tehniku skijanja na jednoj od olimpijskih ljepotica na pravom ste mjestu. 

Uz dodatnu nadoplatu u prilici smo Vam omogućiti:

• Turistički obilazak grada sa nevjerovatnim prirodnim ljepotama i znamenitostima u pratnji vodiča koji će Vas upoznati sa svim znamenitostima grada, kao i sa najzanimljivijim i najatraktivnjim lokacijama Sarajeva.

• Posjetu (cjelodnevne ili poludnevne izlete) na olimpijske planine: Bjelašnica, Igman, Jahorina i Trebević,

• Vožnja quadovima ili motornim sankama.

Aparthotel Centar Sarajevo u samom centru Sarajeva!

Karakteristike koje bi posebno izdvojili su jedinstvena lokacija za sve koji vole da su u samom centru, a da su opet ugodno distancirani od gradske buke čime je ugodan odmor zagrantiran. Objekt raspolaže sa 24 apartmana i 10 soba ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsuvremenije hotelske tehnologije po ugledu na svjetski poznate hotele.

Luksuzni apartmani i sobe u hotelu pružit će Vam nezaboravan doživljaj bilo da putujete sami, s obitelji ili ako ste na poslovnom putu. U sklopu ponude hotel Vam osigurava besplatno garažno mjesto koje je pod video nadzorom. Doručak se poslužuje na bazi švedskog stola te se prepustite iznenađenju inovativnih i kreativnih jela naših kuhara.

Također, svi apartmani imaju kompletno opremljene moderne kuhinje. U sklopu ponude osigurano je i besplatno garažno mjesto koje je pod video nadzorom. U objektu se poslužuje doručak na bazi švedskog stola.

PRESTIGE APARTMAN

Oduševit će Vas prostrana veličina od 48 m². Ovaj apartman sa spavaćom sobom uključuje dnevni boravaks a trosjedom na razvlačenje, kuhinjski stol i opremljenu kuhinju. U vašoj vlastitoj kupaonici: kada ili tuš kabina, ručnici, papuče, sušilo za kosu.

Sadržaji apartmana: ​vrlo dugi kreveti, garderoba ili ormar, minibar, klima-uređaj, sef, glačalo i stol za glačanje, kuhinja, hladnjak, mikrovalna pećnica, kuhinjski pribor, radni stol, prostor za sjedenje, blagovaonica, TV, telefon, kabelski programi, balkon, vanjski namještaj.

Hotel se nalazi samo par minuta šetnje od centra grada, Baščaršije, Trebevićke žičare, Latinske ćuprije, Sebilja i ostalih znamenitosti.  Međunarodni Sarajevski aerodrom udaljena je 7 km od hotela. Kroz grad protiče rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorište rijeke Bosne, sa popularnim izletištem Sarajlija, Vrelom Bosne. 

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: aparthotel.cs@gmail.com ili na br.tel.: +387 33 257 400 ili +387 61 484 493, te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.

Baščaršija je stara sarajevska "čaršija" te povijesni i kulturni centar grada. Baščaršija je izgrađena u 15. stoljeću kad je Isa-beg Ishaković osnovao cijeli grad. Riječ Baščaršija potiče od riječi "baš", koja znači "glavna" na turskom, tako da Baščaršija znači "glavna ulica". Zbog velikog požara u 19. stoljeću, današnja Baščaršija je dvostruko manja nego što je nekad bila. Baščaršija se nalazi na sjevernoj obali rijeke Miljacke, u općini Stari Grad Sarajevo.

Na Baščaršiji se nalazi nekoliko važnih povijesnih objekata, poput Gazi Husrev-begove džamije i sahat-kule. Danas je Baščaršija glavna turistička atrakcija grada Sarajeva.