Najsunčaniji otok ovog LIPNJA Vaša je oaza bez stresa - HVAR! Vrhunski Camp Kopito očekuje Vas uz 3 ili 5 noćenja za 4 osobe + košarica domaćih proizvoda, od samo 2099 kn!

Super cijena 2.099 kn
Uštedi još 35 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 35 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Neoponovljivi predah od svega, u miru i okruženi netaknutom prirodom... Predah kojem ćete se vraćati! Iskoristivost kupona od 31.05. do 30.06.2022.

KAMP KOPITO

Sadržaji uključuju parcele sa priključcima za struju i vodu, novouređeni sanitarni čvor, te bazen sa ležaljkama. U sklopu kampa nalazi se i roštilj sa stolovima i klupama, te mali bar sa osvježavajućim napitcima. U ponudi se nalaze domaća vina, extra djevičansko maslinovo ulje i ostali domaći proizvodi dobiveni na imanju.

Dodatna pogodnost samo za kupce crnog jaja - noćenja poklon dobrodošlice sa OPG-a ROIĆ (vino,maslinovo ulje,rakija)!

SMJEŠTAJ
Kamp je podijeljen u smještajne zone, predviđene za goste koji dolaze sa kamperima, kamp prikolicama (karavanima) PARCELE i za goste koji dolaze sa šatorima KAMPING MJESTA.

• Mobilne kuće: površine 32 metara kvadratna sa natkritom terasom. Kuće se sastoje od dvije spavaće sobe (jedna sa bračnim krevetom, druga sa dva odvojena kreveta), dvije kupaonice, potpuno opremljenom kuhinjom te dnevnom sobom. Kuće su u potpunosti klimatizirane.

U središtu kampa nalazi se bazen sa slatkom vodom (cca 40m3) sa ležaljkama i prostorom za sunčanje i sjedenje.

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na tel 099/733 0976; 099/332 3926 ili campkopito@gmail.com te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.

SANITARNI OBJEKTI
Dva sanitarna čvora u kampu se nalaze u blizini mjesta za kampiranje. Uređeni  su i funkcionalno opremljeni za potrebe osobne higijene, te pranje rublja i posuđa.
Opremljenost:  tuševi s toplom vodom, umivaonici s toplom vodom,  WC. U sklopu sanitarnog objekta nalaze se i prostor za ručno  i strojno rublja, pranje posuđa i kemijski WC.

LOKACIJA
Smješten je uz glavnu prometnicu Stari Grad (trajekt) – Hvar, na samom ulazu u grad Hvar  (udaljenost od centra grada 0,9 kilometara). 

Kamp je izgrađen u obiteljskom masliniku, starom više od 100 godina, te pruža spoj autohtonog okruženja sa komforom, potrebnim za ugodan odmor. Iz samog kampa pruža se predivan pogled na hvarske Paklinske otoke, otok Korčulu, Vis i Sušac. Prekrasna plaža Pokonji dol nalazi se 350 metara od kampa i do nje se dolazi ugodnom šetnjom kroz šumicu.