Istražite rovinjski arhipelag i ponudu Island Hotela Katarina 3* - 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona, korištenje vanjskog bazena, prijevoz brodom tijekom cijelog boravka, sve za 2 osobe...

3 prodanaMožete kupovati i dalje!

Zabavite se u šarmantnom Rovinju i uživajte u povijesnom hotelu impozantne arhitekture nad morem... Boravak 1 djeteta do 11,99 godina! Kupon vrijedi od 01.05. do 20.05.2022.

ISLAND HOTEL KATARINA 3*

Otok Katarina nalazi se najbliže gradu, stoga uživajte u ekskluzivnom boravku u retro sobama povijesnog hotela, kupanju u bazenu ili u skrivenim uvalama otoka, ručku tik uz plažu, sportskim aktivnostima ili šetnji po mediteranskim vrtovima, a za tek 5 minuta romantične vožnje brodom nastavite šetnju duž uličica starog grada Rovinja.

U cijenu uključeno i korištenje vanjskog bazena ovisno o vremenskim prilikama + ranija prijava i kasnija odjava ovisno o raspoloživosti + boravišna pristojba!

Dvokrevetna Standard soba (18-20 m2) ima dva kreveta (neodvojiva ili odvojiva), tuš, sušilo za kosu, sef, balkon ili terasu, minibar (na upit), telefon, TV i klima uređaj.

Grozd bazena ispred hotelskog restorana poziva Vas na lijeno popodne sunčanje i kupanje (veliki bazen 295,75 m2, srednji bazen 178,15 m2 i dječji 25 m2; dubina: veliki i srednji bazen 1,60 m, dječji bazen 0,20 m; morska voda, hidromasaža).

Hotelski restoran sačuvan je u stilu austrougarskog dvorca, s drvenim gredama krovišta i terasom koja se otvara prema bazenu. Očekuju Vas bife doručak i večera te à la carte večera.

VANJSKI PARKING na kopnu u Rovinju i PRIJEVOZ BRODOM uključeni su u cijenu tijekom cijelog boravka, a vozni red brodova možete vidjeti OVDJEInfo punkt hotela, polazna stanica broda za otok i punkt za organizaciju prijevoza auta do parkinga nalazi se na pristaništu Delfin.

Istočna strana otoka sastoji se od ugodnih kamenih uvalica koje najčešće posjećuju naši gosti. Zlatna, Srebrna i Brončana stijena na zapadnoj su strani otoka koje će se više svidjeti ljubiteljima skokova u vodu.