SVIBANJSKI gušti u unutrašnjosti Istre! Istražite Motovun na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u Agroturizmu Toni + gratis parking, sve za 2 odrasle osobe i samo 699 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Idealno mjesto za opuštanje i aktivni odmor gdje ćete pronaći svoj mir i napuniti baterije... Kupon za ponudu vrijedi do 31.05.22.

Posteljina, ručnici i boravišna pristojba su uključeni u cijenu!

Objekt Agroturizam Toni nalazi se u Motovunu. Ovaj objekt s vrtom nudi restoran, klimatiziran smještaj, besplatan WiFi i privatno parkiralište. 

Okružen je zelenim krajolikom i vinogradima. Gostima se priprema zdrav doručak od domaćih proizvoda kao što su domaći kruh, džem, voće i povrće i jaja.

Mogućnost doplate za ručak ili večeru 70,00 kn po osobi i večeri, plaćanje na licu mjesta.

Soba obuhvaća spavaću sobu, kupaonicu s kadom ili tušem i prostor za sjedenje.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail matea.milanovic@yahoo.com ili na mobitel 098 698 554, uz KOD kupona po primitku kupona.

Motovun predstavlja jedan od simbola istarske unutrašnjosti do kojeg vodi najduže istarsko stepenište sa 1052 stepenice. S njegovih se zidina pruža pogled na dolinu rijeke Mirne i Motovunsku šumu koja je najpoznatije stanište bijelog i crnog tartufa te na slikovite gradiće unutrašnjosti Istre pa sve do Jadranskog mora i Alpa.