Moderni Boutique hotel Bura 45⁰N u Senju poziva Vas na jesenski odmor - 3 dana i 2 noćenja na bazi bogatog doručka za 2 osobe i samo 899 kn...

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Dijete do 12 godina gratis! Senj - mjesto bez stresa gdje možete osjetiti svoje pravo "ja", opustite se i uživajte! Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 01.10.22. do 30.11.22.

Boutique hotel Bura 45 ⁰N

Boutique Hotel Bura 45 ⁰N je hotel u srcu grada Senja. Ponosno noseći ime koje savršeno opisuje ovaj lokalitet, glavni cilj hotela je unaprijediti turističku ponudu u ovom posebnom i povijesnom dijelu Hrvatske, te staviti grad Senj na turističku kartu destinacija važnih za posjetiti iz raznih razloga.

Ponuda uključuje 2 noćenja u comfort sobi s pogledom na more + 2x bogati doručak + besplatan parking + besplatan WI-FI!

Potpuno renoviran, sa savršenom lokacijom važnom ne samo za prolazne goste, s obogaćenim sadržajima kao što su novi a la carte restoran, lobby bar, konferencijska dvorana, privatna hotelska plaža, beach bar, wellness i spa usluge, Boutique Hotel Bura 45 ⁰N je tu da vam pruži svi gosti s modernim smještajem i mjestom bez stresa gdje mogu osjetiti svoje pravo ja, gdje se mogu potpuno opustiti i opustiti te se usredotočiti na istraživanje nevjerojatnog okruženja, bilo da je ljetna ili zimska sezona.

Comfort soba (s balkonom i pogledom na more, 25m2) savršena je za malu tročlanu obitelj ili par koji želi imati dovoljno prostora za potpuno uživanje na odmoru ili poslovnom putovanju. Ima veliki bračni krevet, smart TV, radni stol sa stolicom, fotelju na razvlačenje, ormar s kliznim vratima, sef i minibar. Najbolji adut ove sobe je lijep i opremljen balkon, tako da gosti mogu započeti dan ispijajući espresso uz prekrasan pogled na horizont i more ispred sebe.

Glavni restoran unutar hotela ima jednostavnu blagovaonicu za uživanje doručak u opuštenoj atmosferi. Ima jednostavno, ali ipak suvremeni dizajn izloga hrane. Ponosno poslužujemo svoje goste sa svježim namirnicama kontroliranog podrijetla.

Grad Senj je najstariji grad na gornjem Jadranu. Nalazi se u podnožju Kapele i Velebita, najveće planine u Hrvatskoj. Simbol grada je tvrđava Nehaj poznata kao "Nehajska kula". Područje grada obuhvaća obalu u dužini od 76 km. Osim po buri, brojnim kulturnim znamenitostima, prekrasnoj prirodi i dugoj povijesti, Senj je poznat i po Senjskom ljetnom karnevalu, najstarijoj i najvećoj manifestaciji te vrste u Republici Hrvatskoj.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 053 881 051 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: sales@bura45.hr, uz KOD i ID kupona.