Čarobna jesen tik uz morsko plavetnilo u Podstrani na 2 dana/1 noćenje s doručkom u hotelu San Antonio 4* za 2 osobe uz korištenje saune & gratis parking, za samo 945 kn!

Dijete do 2 godine sa dvoje odraslih je GRATIS! Uživajte u ugodnom smještaju u de luxe sobama i vrhunskim delicijama, a hotel je nadomak Splitu kojeg možete istražiti izvan sezone te se oduševiti brojnim znamenitostima! Kupon vrijedi do 31.10.2022.

Hotel San Antonio nalazi se izravno na plaži turističkog naselja Podstrana koja je smještena 8 km od stare jezgre grada Splita, u kojoj se nalazi UNESCO-m zaštićena Dioklecijanova palača. 

Objekt nudi besplatan parking, besplatan bežični pristup Internetu (WI-Fi). Iznimna lokacija restorana San Antonio koji se nalazi na samoj plaži čini doručak posebnim doživljajem, uz šum mora i bogati švedski stol, za ručak i večeru se nude Dalmatinski specijaliteti i raznolika Hrvatska vina.

Očekuju Vas i besplatan parking te besplatan WIFI internet!

Hotel San Antonio se sastoji od glavne zgrade hotela u kojoj se nalaze delux sobe, anex zgrade imena Gala u kojoj se nalaze classic sobe i anex zgrade Jona u kojoj se nalaze standard sobe. 

De luxe sobe sa direktnim pogledom na more i opremljene hidromasažnim kadama, zadovoljit će potrebe kako poslovnih ljudi tako i gostiju koji su se prvenstveno došli odmoriti u Podstranu / Split. Sadržaj: telefon; klima uređaj; kabelska ili satelitska TV; sef (safe); minibar; dvije dodatne mogućnosti za spavanje na kauču za spavanje ili foteljama na razvlačenje u glavnoj zgradi.

OSTALI SADRŽAJI:

Uz niz vrhunskih sadržaja poput plaže u sunčanim danima koji dolaze, Hotel San Antonio nudi i prikladno parkiralište na licu mjesta, besplatno i bilijar. Usluge uključuju: pristup privatnoj šljunčanoj plaži; parkiralište za automobile (besplatno); fitness centar; unutarnji bazen; finska sauna; biljar soba; ležaljke za plažu (ovisno o vremenskim uvjetima i godišnjem dobu). Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ i trenutno ne rade!

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail mario.cveljo@hotel-sanantonio.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.