NOVO! Snaga jesenskog duha Opatije - 3 dana/2 noćenja s Polupansionom u Hotelu Bristol 4* uz 1x masaža leđa ili lica + košarica voća u sobi, 1 x Beauty voucher, sve za 2 osobe, samo 1799 kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Dijete do 6 godina gratis u sobi s roditeljima! Prestiž Opatije vječna je inspiracija naših zamisli o dobrom odmoru! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 31.10.22.

HOTEL BRISTOL

Ova izvrsno smještena rezidencija nalazi se u srcu Opatije, nasuprot Ljetnog kazališta, uz prostrano smaragdno plavo Jadransko more. Naš prekrasni hotel Bristol**** nudi panoramski pogled i ljepotu koja oduzima dah u kombinaciji s elegantno uređenim modernim sobama kako bi vaš boravak učinio opuštajućim, udobnim i nezaboravnim iskustvom. Profesionalna i personalizirana usluga, u kombinaciji s udobnošću hotela, opremljena s ukusom i osjećajem, omogućuje vam da uronite u duh Austro-Ugarske Monarhije, u kombinaciji s modernim međunarodnim stilom života.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u superior sobi + buffet doručak i večera + 1 x masaža leđa (25 minuta) ili 1 x masaža lica (25 minuta) + košarica voća u sobi na dolasku + 1 x Beauty voucher u iznosu od 75,00 kn za tretmane lica i tijela, sve za 2 osobe.

SUPERIOR SOBA

Svijetle i prozračne, ove smještajne jedinice imaju sve kako bi vaš boravak učinili pravim užitkom. Svaka soba pruža senzacionalan pogled na bujno zelenilo poznatih opatijskih parkova, smještenih na veličanstvenoj pozadini bistrog plavog mora. Otkrijte mjesto gdje se more i nebo stapaju u savršenom skladu, a snovi postaju stvarnost.

CAFE PALME U HOTELU

Nema ništa ugodnije od uživanja u sporoj i lijenoj kavi i uživanju u domaćim kolačima na terasi Cafe Palme hotela Bristol**** uz razgovor ili promatranje ljudi. Smješten u srcu opatijskog hotela Bristol****, Cafe Palme ističe se kao prvo mjesto za kavu, slatke poslastice i prekrasno iskustvo. Onog trenutka kad uđete unutra, zaljubit ćete se.

OKOLICA

LUNGOMARE ŠETNJA

Šetajući Lungomareom, poznatom 12 km dugom obalnom šetnicom, možete se diviti brojnim velebnim vilama – vrhunskim primjerima arhitekture Belle Époque, otkriti spomenike u spomen na ljude važne u lokalnoj povijesti ili kipove koji su postali simbol Opatije (kao što je npr. Djevojka s galebom).

VILA I PARK ANGIOLINA

Središnji opatijski perivoj Angiolina, površine 2,7 ha, proglašen je zaštićenim spomenikom parkovne arhitekture 1968. godine. Perivoj se nalazi u najelitnijoj zoni grada, koja obuhvaća potez između Ulice maršala Tita i mora. Parkom se proteže obalno šetalište Franje Josipa I. koje povezuje liburnske obalne općine od Voloskog do Lovrana. Nastanak perivoja usko je vezan uz gradnju Vile Angioline 1844. godine. Smatra se da je glavni uzor nepoznatom projektantu bio venecijanski arhitekt iz 16. stoljeća Andrea Palladio (1508. - 1580.), budući da je vidljiva te nepogrešiv smisao za skladno uklapanje građevine u ambijent, razumijevanje idealnih proporcija (tzv. zlatnog reza) i korištenje antičkih građevinskih oblika.