Ako Vam smetaju neugodne kožne izrasline V-Centar u Varaždinu donosi fantastično rješenje - uklanjanje bradavice, komedona i sitnih nesavršenosti na koži PLASMA PENOM, već od samo 99 kn!

Puna cijena 180 kn
23,89 €
Ušteda 45%
Cijena 99 kn
13,14 €
Uštedi još 4 KN
0,53 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Odaberite jednu od ponuđene dvije opcije: 1 x ili 10 x bradavica, komedon ili dobroćudna izraslina! Kupon se može iskoristiti do 30.11.2022. u jednom dolasku!

PLASMA PEN

Plasma pen su ručni uređaji koji se drže poput olovke. Kozmetički uređaji kojima se uklanjaju bore i izglađuje koža, posebno oko očiju, nosa ili usta. Sjajni za ljude koji žele osvježiti svoj cjelokupni izgled.

Proces tretmana

Vrh olovke emitira maleni električni luk na kožu, bez da ga zapravo dodiruje. Ovaj luk u plazmi isparava kožu, tvoreći sitne kraste koje otpadaju u roku od tjedan dana. Tretmani se izvode u medicinskim ili kozmetičkim klinikama.

Stručnjaci tvrde da njihova upotreba nije opasna. Dermatolozi svakodnevno rade s madežima i na prepoznavanju istih koji su atipični. Većina je sigurna i mala. Na temelju ove statističke činjenice mogli biste ustvrditi da je uklanjanje tih lezija sigurno.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 0992663029, 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.