Fantastičan odmor u ŠIBENIKU - 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM u Hotelu Panorama 4* + vanjski bazen s morskom vodom, fitness, gratis parking... sve za 2 osobe i samo 1499 kn!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!

Kupon vrijedi do 23.12.2022.

HOTEL PANORAMA 4*

Elegantan hotel sa 4 zvjezdice smješten pokraj Šibenskog mosta sa kojeg se pruža jedinstven pogled na grad Šibenik. Izvan gradske vreve a nadohvat ruke, hotel Panorama je idealno rješenje za  poslovne susrete i sve one željne odmora.

Ponuda uključuje 3 dana/2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s doručkom i večerom u 3 slijeda (izbor između mesnog i ribljeg menija), korišetnje vanjskog bazena s morskom vodom i teretane, rani dolazak i kasni odlazak, besplatan parking i WiFi!

Hotel je potpuno preuređen a svojom lokacijom omogućuje jednostavnu prometnu povezanost. Pored hotela se nalazi elegantan bazen sa ležaljkama, sa fantastičnim pogledom na Šibenik i ušće rijeke Krke. 

Svojim gostima hotel nudi ukupno 40 hotelskih soba: 20 standard soba i 20 superior soba. Sve sobe su opremljene TV i SAT TV uređajem, Wi-fi Internetom, telefonom, kupaonom sa tuš kabinom i WC-om. Aperitiv bar, sa poslugom u sobu, na raspolaganju je 24h na dan.

Kako bi se što udobnije smjestili hotel se pobrinuo za rani dolazak i kasni odlazak!

Kako bi vam boravak ostao u nezaboravnom sjećanju slobodno vrijeme možete popuniti jednom od navedenih aktivnosti: • posjet nacionalnim parkovima Krka, Kornati, Plitvička jezera • razgled grada Šibenika i posjet tvrđavama • vožnja biciklom ili nordic walking.