WELLNESS odmor u Hotelu Nautica 4* u Novigradu! Profinjeni jesenski predah na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom ili polupansionom + najam bicikli & parking GRATIS, sve za 2 osobe i od samo 1119 kn!

25 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.119 kn
148,52 €
Uštedi još 56 KN
7,43 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 56 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Djeca do 3 godine GRATIS! Prepustite se blagodatima odmora u Novigradu i uživajte u vrhunskom Hotelu Nautica 4*, a očekuje Vas i poludnevni najam bicikala! Kupon vrijedi do 30.12.2022.

HOTEL NAUTICA 4*

Jedan od najluksuznijih hotela na Jadranu, dizajn i atmosfera raskošnih starih jedrenjaka, apsolutan komfor i najmodernija tehnologija, vrhunski standardi usluge, stručni management, iskusno osoblje, taylor made usluga.

Hotel ima 38 prostranih soba s balkonom, 4 luksuzna apartmana, Restoran Navigare, S. & Co. Bar, Wellness & Spa Centar.

Naše pomno dizajnirane, prostrane Superior sobe nude gostima apsolutan komfor i karakterističan dizajn. Sve sobe opremljeni su king-size ležajem, velikim balkonom te predivnom prostranom kupaonicom.

U ponudi Vas očekuje korištenje wellness centra sa zatvorenim bazenom sa grijanom vodom, whirlpoolom, turskom kupelji, finskom saunom, aroma tuševima, grijanom klupom + poklon kupon 30% na sve masaže!

Doživite preporod u našem wellness centru! Wellness centar objedinjuje zatvoreni bazen, whirlpool, tursku kupelj, finsku saunu, aroma tuševe s esencijama bora i manga. Naš salon ljepote pruža Vam mogućnost uživanja u klasičnim masažama.

Osim bogatstva sadržaja i vrhunske kvalitete usluge koji do sada nisu postojali u nautičkoj praksi Hrvatske, marina Nautica posebnu pažnju posvećuje elementima povezanima sa nautičkom kulturom življenja. 

Unikatna marina i atraktivni dizajnerski hotel, popraćeni vrhunskom gastronomskom i wellness ponudom pružaju sofisticiran doživljaj opuštanja.