Iskoristite dan za sebe i priuštite si pravi DETOX dan preko tjedna - Hotel Sport 4* u Ivanić Gradu poziva Vas na opuštanje u saunama i bazenu uz opciju s uključene 2 mini pizze!

17 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 120 kn
15,93 €
Ušteda 35%
Cijena 75 kn
9,95 €
Uštedi još 3 KN
0,40 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 3 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Cijena uključuje korištenje Wellness & SPA: finska, bio, parna i infracrvena sauna + unutarnji bazen + korištenje relax zone s čajem. Kupon za opciju 1 vrijedi za 1 osobu, a kupon za opciju 2 vrijedi za 2 osobe. Kupon se može iskoristiti do 31.01.2023.

Dobrodošli u moderan i luksuzan HOTEL SPORT 4* u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, Vašu obitelj i poslovne partnere.

Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći u Wellness centru hotela Sport - unutarnji bazen sa protustrujnim plivanjem te 4 saune.

Bazen sadrži hidromasažne mlaznice (stojeće i sjedeće), protustrujno plivanje te masažni slap. Uz bazen možete se odmoriti na ugodnim ležaljkama i uživati uz šum vode.

Opuštanje za dušu tijelo pronaći ćete u izboru sauna - finska, bio, infra i parna, a na raspolaganju su Vam i hladni tuševi, ledomat, hladni bunar, grijane klupe...