[NOVO] Čak 83% popusta za oblikovanje i toniranje tijela - 10 tretmana TESLA uređajem zone po izboru i 1 limfna drenaža u novom beauty salonu Pink Beauty u centru Zagreba!

Pink Beauty Centar za ljepotu osnovan je sa jednim ciljem: da klijentima ponudi svjetski poznate i priznate tretmane za lice i tijelo po najvišim standardima! Kupon vrijedi do 31.01.2023.

Tesla Sculpt tretman oblikovanja i toniranja tijela trenutno je najtraženiji tretman te vrste na tržištu. Razlog? Taj što je u samo 30 minuta (koliko traje jedan tretman) moguće postići isti efekt kao da ste napravili čak 30.000 trbušnjaka! Još bolja vijest je ta što se tretman može koristiti na svim dijelovima tijela.

Brand Pink Beauty polako, ali sigurno postaje prepoznatljivo lice u svijetu beauty salona, gdje možete napraviti čak 15 vrhunskih "hollywoodskih tretmana", od čega ćemo ovdje izdvojiti samo neke: Med 2 Contour, 7D HIFU, CoolSculpting, Tesla Sculpt, Microneedling, Celluma LED terapija i mnoge druge!
U ovoj ponudi očekuje Vas 10 TRETMANA TESLA UREĐAJEM zone po izboru + 1 LIMFNA DRENAŽA GRATIS!

Tesla Sculpt je nekirurški i neinvazivan aparat, koji koristi magnetsku stimulaciju kako bi se stimuliralo mišićno tkivo. Magnetni valovi prodiru duboko u tkivo, simulirajući efekt treninga visokog intenziteta. Tretirati se mogu sljedeće zone na tijelu: trbuh, stražnjica, biceps, triceps, bedra, listovi. Prvi vidljivi rezultati Tesla Sculpt tretmana očekuje se kroz 2-4 tjedna, ovisno o broju odrađenih tretmana, njihovom intenzitetu, kao i o tretiranoj zoni. No brige nema – rezultati svakako neće izostati.

Tesla Sculpt tretman spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava. Prije tretmana ljubazno molimo da se savjetujete s našim djelatnicima na BESPLATNIM konzultacijama. Svakako nas prije tretmana upozorite ukoliko imate određene zdravstvene poteškoće.

Smješteni smo u samom centru grada, u jednoj od najljepših zagrebačkih ulica na adresi: Nova Ves 65A. Nudimo ljubazan i profesionalan pristup u ugodnoj atmosferi!

Limfna drenaža jedna je od najčešće korištenih metoda za stimulaciju organizma, pomoću koje ubrzavamo razmjenu tvari u organizmu, uklanjajući pritom otpadne tvari i višak tekućine iz tijela.

Radi se o medicinsko-kozmetičkom čija je primarna zadaća poticanje razgradnje celulita i smanjenje obujma tijela, ali je i odličan alat za ukupnu detoksikaciju organizma. Koristeći isprekidanu pneumatsku kompresiju, dijelovi tijela se masiraju pomoću “rukavaca” napunjenih komprimiranim zrakom. Tako se stvaraju valovi zraka, a na tretiranom dijelu tijela dolazi do osjećaja ugode i olakšanja.

Limfna drenaža je glavna potpora prilikom korištenja drugih aparaturnih tretmana za oblikovanje tijela i mršavljenje. Sama po sebi nema oku vidljivih rezultata, no nužna je za brže i sigurnije rezultate prilikom tretmana drugim aparatima. Koristeći ju zasebno, odličan je instrument za drastično poboljšanje ukupnog stanja i zdravlja organizma. Limfna drenaža spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava.