DOČEK 2023. u VINKOVCIMA - Hotel Admiral 3* poziva Vas na 3 dana/2 noćenja s doručkom i bogatu ALL INCLUSIVE Novogodišnju večeru uz tamburaški sastav Garavi... sve za 2 osobe!

8 prodanihMožete kupovati i dalje!

Nova godina za pamćenje! Ne propustite novogodišnje slavlje na slavonski način uz zvuke svima dragih tamburica! Kupon vrijedi od 30.12.2022. do 02.01.2023.

Hotel Admiral je gradski hotel u centru Vinkovaca, samo desetak koraka od poznate vinkovačke lampe i gradskog korza.

ALL INCLUSIVE NOVOGODIŠNJA VEČERA: slavonska hladna plata, pileći ragu, teleće pečenje sa demi-glace umakom, pekarski krumpir s povrćem, pileći svitci, rižoto od gljiva, tjestenina u pikantnom umaku, salata, kruh ● kasno jelo iza ponoći (čobanac) ● švedski stol s raznim tortama i kolačima ● pića - rakija, pelinkovac, gin, stock, votka, Iločka graševina, Iločko crno vino Kapistran, Karlovačko i Laško pivo, sokovi juice, Coca Cola, Fanta, Sprite, mineralna i prirodna voda, kava.

I danas Hotel Admiral u središtu je svih zbivanja. U hotelu održavaju se vjenčanja, kongresi, natjecanja, razne priredbe, krštenja, balovi, maturalne svečanosti…

Sobe u hotelu su višenamjenskih kategorija exclusive, comfort, classic, family room te su prema kategorijama soba formirane i cijene.

Hotel Admiral u svom novo uređenom prostoru, obnovljenim sobama, restoranu, posebnim dvoranama i velikoj svečanoj dvorani svakodnevno Vam je na raspolaganju za sve Vaše prigode.

Dika ponude vidljiva je u restoranu Admiral. Sve delicije tradicionalne kuhinje ovdje možete okusiti, počevši od najboljih slavonskih kulena i šunke, gotovih jela i deserta. A la carte ponuda je prilagođena europskoj kuhinji tako da na svaki zahtjev gosta na stolove iznosimo samo najbolje.

Očekuje Vas iskusno i srdačno osoblje, mirisi i okusi domaće kuhinje te brojni sadržaji za Vaš ugodan boravak u srcu Slavonije...