SIJEČANJ ROGAŠKOJ - 1 noćenje za PAROVE ili 2 noćenja za 2 osobe i 1 dijete do 6,99 godina GRATIS na bazi polupansiona, wellness, animacijski i rekreacijski program u Grand Hotelu Rogaška 4*!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 2.637 kn
349,99 €
Ušteda 40%
Cijena 1.567 kn
207,98 €
Uštedi još 97 KN
12,87 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 97 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Opustite se u termalnom bazenu, saunama i vrućim whirlpoolima, ostanite u kondiciji uz fitness, zabavite se uz bogati animacijski program hotela i okušajte sreću u HIT Casinu Fonatana! Kupon vrijedi od 02.01. do 27.01.2023.

GRAND HOTEL ROGAŠKA 4* smješten je u gradu ljekovite mineralne vode, Rogaškoj Slatini. Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt… a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode!

Hotel je zaista očaravajući, a svojim gostima jamči vrhunsku udobnost i potpuno uvažavanje individualnih želja, obnovljen s mnogo pažnje i sa svojim prekrasnim cvjetnim parkom i fontanom predstavlja srce Rogaške Slatine. Hotel je poznat i po vrhunskim nastupima u jedinstvenoj Kristalnoj dvorani i u manjoj Glazbenoj dvorani. 

Sobe su uređene antiknim namještajem i zadržavaju tradicionalni izgled, ali su ipak opremljene individualnim, modernim sadržajima. 

DODATNE POGODNOSTI za opciju 1 noćenja: piće dobrodošlice, rani check in od 08:00h i kasni check out do 17:00h!
DODATNE POGODNOSTI za opciju 2 noćenja: petak i subota noćno kupanje i saune do 21h, 1 dijete do 6,99 godina GRATIS u pratnji dvije odrasle osobe bez vlastitog ležaja!

U wellness&spa centru hotela možete uživati kupajući se u bazenu, obnavljajući svoje zdravlje u saunama (finska, turska, infracrvena) i opuštajući se u čak 2 whirlpoola s vrućom termalnom vodom!