Proljetni odmor u gradu Šibeniku u Hotelu Panorama 4* - 2 noćenja ili opcije za Uskrs i Prvi svibnja sa 3 noćenja na bazi polupansiona s dodatnim pogodnostima... sve za dvoje, po super cijeni!

Super cijena 229,00 €
1.725,40 kn
Uštedi još 12,00 €
90,41 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 12,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Elegantan hotel smješten pokraj Šibenskog mosta sa kojeg se pruža jedinstven pogled na grad Šibenik. Prije kupnje kupona izaberite između 3 opcije! Opciju sa 2 noćenja nije moguća iskoristiti za Uskrs i Prvi svibanj.

HOTEL PANORAMA 4*

Izvan gradske vreve a nadohvat ruke, hotel Panorama je idealno rješenje za  poslovne susrete i sve one željne odmora.

Prije kupnje kupona izaberite opciju: 

Opcija 1) 02.04.-04.06.: 2 noćenja s doručkom i večerom u 3 slijeda (izbor između mesnog i ribljeg menija)

Opcija 2) 07.04.-10.04.: Paket za Uskrs - 3 noćenja s polupansionom + tradicionalni Uskršnji doručak i tradicionalni Uskršnji ručak + 1 dijete do 7 godina gratis 

Opcija 3) 30.04.-02.05.: Paket za Prvi svibanj - 3 noćenja s polupansionom  + večera u tri slijeda ili ručak za 1.svibnja (Champagner menu), besplatan fitness + 1 dijete do 7 godina gratis 

Kupon vrijedi 02.04. - 05.06.2023. ovisno o odabranoj opciji. Opciju sa 2 noćenja nije moguća iskoristiti za Uskrs i Prvi svibanj.

Hotel je potpuno preuređen a svojom lokacijom omogućuje jednostavnu prometnu povezanost. Pored hotela se nalazi elegantan bazen sa ležaljkama, sa fantastičnim pogledom na Šibenik i ušće rijeke Krke. 

Svojim gostima hotel nudi ukupno 36 hotelskih soba: 16 standard soba i 20 superior soba. Sve sobe su opremljene TV i SAT TV uređajem, Wi-fi Internetom, telefonom, kupaonom sa tuš kabinom i WC-om.

Aperitiv bar, sa poslugom u sobu, na raspolaganju je 24h na dan.

Velika se pozornost daje gastronomskoj ponudi hotela pa zato ne čudi što je preuređeni restoran La Vista Restaurant & Bar prepoznat kao ciljano gastro odredište. Jelovnik se sastoji od velikog izbora mesnih i ribljih specijaliteta a okosnicu ponude činu mediteranski način pripreme jela te obrade namirnica – domaći proizvodi i začini te vlastito maslinovo ulje.