Jesenski predah u Umagu uz 2 ili 3 noćenja u STANDARD sobi na bazi polupansiona za 2 osobe u Wellness Villi Istriana, degustacije domaćih delicija, poklon bonove...

3 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 209,00 €
1.574,71 kn
Uštedi još 11,00 €
82,88 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 11,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Korištenje privatnog wellnessa u trajanju od 2 sata za 2 osobe! Kupon vrijedi od 05.09. do 23.12.2023.

Wellness Villa Istriana nalazi se među zelenilom u mirnom naselju Murine, neposredno od Umaga. Okružena zelenilom i sa privatnim wellnessom zasigurno će Vam pružiti nezaboravan odmor.

Wellness Villa Istriana nudi najbolje za Vaš bzebrižan predah i sve potrebe poslovnih putovanja kao i obiteljskih druženja. Doživite Istru u punom sjaju, iskušajte autohtone delicije poput maslinovog ulja i kvalitetnog vina.

Dodatne pogodnosti tijekom tjedna: PONEDJELJAK - degustacija domaćeg maslinovog ulja od 18 do 19 sati; UTORAK - degustacija vina lokalnog vinara od 18 do 19 sati; SRIJEDA - cocktail po 5€ (alkoholni/bezalkoholni) od 18 do 19 sati; ČETVRTAK - degustacija na bazi tartufa od 18 do 19 sati; PETAK, SUBOTA I NEDJELJA u našem baru Happy Hour ("UZMI 2 PLATI 1!") od 18 do 19 sati!

Pažljivo dizajnirana da se osjećate ugodno i opustite od svakodnevnog stresa. Poseban je naglasak stavljen na dobrobit Vašeg zdravlja, a smještaj je prostran i u potpunosti opremljen.

Iznenađenje u sobi za nju i njega (samo na upit, prije dolaska) + poklon bon za masažu lica u iznosu 6 EUR/osobi + poklon bon za masažu tijela u iznosu 9 EUR/osobi!

STANDARD SOBA, veličina 25 m2

Ova klimatizirana soba uključuje balkon, sef, mini bar i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom.

U malom obiteljskom objektu Wellness ville Istriane se nudi riblja večera a la carte iz dnevnog ulova ribe vlasnika koji ima i uzgoj kamenica i dagnji, dok sin vlasnika profesionalan kuhar pomno pripravlja svježe namirnice i dnevne menije koji su poseban ponos restorana jer se njima potiče uživanje u raznim kombinacijama okusa te jedinstvenoj prezentaciji hrane. Jelovnik je inspiriran sezonskim namirnicama, a bazira se na spoju tradicionalne istarske kuhinje s elementima moderne kuhinje.

Još jedna od posebnosti ovog  restorana je što nudimo namirnice od lokalnih malih proizvođača vina, ulja, povrća i ostalih proizvoda. Na taj način svojim gostima nudimo upoznavanje pravih okusa Istre.