Uživajte u Rogaškoj Slatini uz bogatu ponudu za nezaboravan odmor - 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Grand Hotelu Sava 4* Superior / Hotelu Zagreb 4* i raznovrsni Wellness & SPA...

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 280,00 €
2.109,66 kn
Uštedi još 14,00 €
105,48 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 14,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 29.12.2023.; ne vrijedi za 17.-19.11.

GRAND HOTEL SAVA 4* SUPERIOR međusobno je vezan hodnikom sa ostalim hotelima u parku. Hotelski kompleks nudi: recepciju, pansionski restoran Kristal sa 250 mjesta, self service buffet i "show cooking" (restoran Kristal), a la carte restoran Kaiser, Lobby bar, Cappucino bar, kongresni centar, frizerski salon, hotelski bazen Lotus s termo mineralnom vodom i 2x jacuzzija te saune Lotus (turska, finska, tepidarium), ROI Beauty & Roi Medico (preko 100 tretmana za njegu lica i tijela te zdravstvenih programa pod nadzorom liječnika), novi luksuzni ROI Spa wellness centar i Sava Fashion Shop.

RESTORAN KRISTAL poznat je po showcookingu, naših kuharskih stručnjaka, koji pripremaju tematska jela pred gostima. Nudimo razna vrhunska jela, a namirnice su pažljivo birane, i svaki obrok obogaćen je svježim začinskim biljem iz našeg vrta. Kulinarstvo restorana Kristal oduševit će sva vaša osjetila.

Hotel nudi 86 LUX soba i 16 luksuznih apartmana Ars natura dizajna. Sve sobe imaju kupaonicu (tuš ili kada), WC, SAT TV, radio, telefon, mini bar, sef, ogrtač, klima uređaj, besplatni Wi-Fi i balkon. Prostrane sobe u pastelnim bojama izrađene su od prirodnih materijala i renovirane su 2010. godine. Većina njih pruža neprocjenjiv pogled na veličanstveni park. Posebnost LUX soba je i izravan pristup ROI Medico & Spa Centru i Lotus Spa.

Hotel nudi 120 SUPERIOR soba i 11 atraktivnih apartmana opremljenih stilskim namještajem. Sve sobe imaju kupaonicu (tuš ili kada), WC, TV, radio, telefon, mini-bar, sef, ogrtač, klima uređaj, besplatni WI-FI, balkon. Atraktivne prostrane sobe u tri tona boje – zelenoj, crvenoj i plavoj – izrađene su od najkvalitetnijih materijala. Većina ih ima balkon i pogled na nepreglednu šumu ili veličanstveni park. 

Gosti HOTELA ZAGREB 4* koriste sve usluge osim noćenja u hotelu Grand Hotel Sava 4* Superior. Hoteli su međusobno povezani, hodnikom sa bazenima s ljekovitom mineralnom vodom i ostalim hotelima u parku cvijeća.

DVOKREVETNE SOBE PREMIUM očaravaju sa prirodnim tonovima i istodobno osvježenim bojama koje dočaravaju park cvijeća u hotelskoj sobi. Veličine od 21 m2 do 27m2, imaju kupaonicu s tušem ili kadom/WC, LCD, TV, telefon, mini bar, sušilo za kosu, sef, besplatni Wi-Fi.

U ovoj ponudi očekuje Vas slobodan ulaz u hotelski termalni bazen Lotus (28-30°C), 2x jacuzzi (36°C), slobodan ulaz u hotelske saune Lotus (turska, finska, tepidarij), slobodan ulaz u fitness te korištenje kupaćeg ogrtača te ručnika za bazen!

Ulaz u zatvoreni bazen sa termomineralnom vodom i saune Lotus je besplatan za goste hotela. Zatvoreni bazen Lotus s jedinstvenom termomineralnom vodom od 32°C prostire se na 150 četvornih metara, a usto možete uživati i u 2 whirlpoola s vodom od 36°C, Kneipp kupelji, vanjskoj terasi za sunčanje i Lotus saunama (turska i finska sauna i tepidarium).