CJPremium Natrag na Crno Jaje

Hotel Park 5* - Deluxe odmor u Splitu! 2 noćenja s doručkom u Superior sobi, 1 večera u 3 slijeda, fitness i slana soba... sve za dvoje, uz 70% popusta za 1399 kn! Dijete do 10 g. GRATIS smještaj!

POPUST 70%
614,77 € 185,68 €
0 sati i 0 minuta do isteka ponude!
33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
  • Zimski odmor u Hotelu Park 5* u Splitu
  • 2 noćenja s doručkom u Superior sobi za 2 osobe
  • 1 večera u 3 slijeda za 2 osobe
  • Fitness i slana soba
  • 1 dijete do 10 godina GRATIS smještaj
  • Kupon je iskoristiv u periodu do 17.04.2017.
  • NAPOMENE:
  • Ponuda uključuje: Zimski odmor u Hotelu Park 5* u Splitu - CJ PremiumTravel
  • Cijena uključuje: 2 noćenja sa doručkom u Superior sobi, 1 večera u 3 slijeda, fitness i slana soba, sve za 2 osobe + 1 dijete do 10 godina GRATIS smještaj.
  • Za ostale nadoplate upit u hotelu!
  • Kupon vrijedi za 2 osobe.
  • Kupon je iskoristiv u periodu do 17.04.2017.
  • Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Hotelom Park!
  • ODMAH nakon kupnje kupone, potrebno je javiti se u hotel putem maila: booking@hotelpark-split.hr ili telefon: 021/406406, uz KOD i ID kupona.
  • Kupon je potrebno obavezno sa sobom ponijeti prilikom dolaska!
  • Budući da je ponuda ograničena kupljene kupone nije moguće stornirati.
  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije.
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti.
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
  • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa.
  • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja prava na povrat.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
  • Kupnja je moguća putem web stranice CrnoJaje.hr ;ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63, u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi!
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • Cjenik pogledajte ovdje!
  • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
    • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
    • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Hotel Park odiše luksuzom, a opet i jednostavnošću te će Vam se već pri prvom susretu zavući pod kožu. Kupon je iskoristiv do 17.04.2017.!

Hotel Park 

Hotel Park, kultno središte društvenih i političkih događanja u Splitu i regiji, prvi izbor brojnih turista i poslovnih ljudi koji borave u gradu, nakon rekonstrukcije koja je trajala deset mjeseci, vraća se u centar zbivanja. Od svog osnutka 1921. godine, hotel je percipiran najprestižnijim mjestom grada pod Marjanom, smješten nedaleko od stare gradske jezgre, na elitnoj lokaciji neposredno uz najpoznatiju splitsku plažu Bačvice.

Ukoliko tražite hotel s dušom, hotel koji ćete zvati svojim drugim domom dok ste na poslovnom putu, odmoru ili sportskom natjecanju, upravo Park je mjesto koje će vam se već pri prvom susretu zavući pod kožu i dirnuti vas u dušu. Ovo je mjesto gdje se mirisi prošlosti miješaju sa šumom valova i stapaju s urbanom sadašnjošću stvarajući jedinstven ugođaj. Još od davnih vremena hotel Park su rado posjećivale kraljevske obitelji, predsjednici država i parlamenata, arapski šeici, mnogobrojne filmske dive, velikani svjetske i hrvatske književnosti, operni pjevači i mnogi drugi.  

Terasa hotela Park okupana suncem i s pogledom na more, nezaobilazan je gradski simbol još od 1921. Ovaj najgradskiji hotel u Splitu oduvijek je njegovao tradiciju zabave, prijateljskog druženja i opuštanja. 

Superior dvokrevetna soba 

Prostrane, udobne i elegantno uređene sobe. Soba može biti s jednim bračni krevetom ili dva odvojena kreveta za jednu osobu. Kod ovih soba postoji mogućnost dodavanja trećeg kreveta.

Pogodnosti za goste

Posluga u sobu, usluge pranja i glačanja, moguć dodatni ležaj, moguć dječji krevetić, pogled na grad, klima, privatna kupaonica i WC, sušilo za kosu, mini bar, sef u sobi, TV, satelitska televizija, direktna telefonska linija, Wi-Fi, glačalo+daska, kućni ogrtač, kućne papuče, parking, dozvoljeni kućni ljubimci.

Restoran 

Njeguje autohtone vrijednosti domaće kuhinje pripremljene od vrhunskih, organski uzgojenih namirnica u tradicionalnim jelima sa suvremenim prizvukom uz autorski potpis chefa. Dijelom restorana dominira chef’s table – kružni stol u čijem se centru nalazi radni prostor i kuhinja što omogućuje gostima direktnu interakciju sa chefom Eterovićem. 

U skladu sa suvremenim potrebama tržišta, vrhunski gastro doživljaj nudit će se i gostima koji konzumiraju bezglutensku hranu, hranu bez laktoze, ukusne vege menije te sirove delicije raw food. Novost u ponudi splitske gastronomske scene koju uvodi hotel Park je i sous vide – kuhanje pod vakuumom u trajanju od 24 i više sati na znatno nižim temperaturama od uobičajenih, što omogućuje zadržavanje izvornog, iznimno bogatog okusa - sasvim različitog od svega na što smo navikli. Sve je to popraćeno listom biranih, vrhunskih vina domaćih vinara, a s lakoćom se može udovoljiti i najzahtjevnijim gostima, ljubiteljima renomiranih inozemnih vina i drugih pića. Intenzivno se radi na projektu te će uskoro u ponudi biti i hrana s halal certifikatom kao i košer kuhinja što će zaokružiti gastronomsku ponudu kojom se Park izdiže iznad svake konkurencije ne samo u Splitu, već u Hrvatskoj.

Wellness & Spa

Pored kongresnog centra smješten je Priska Spa by Filomena. Filomena Spa jedinstveni je hrvatski Spa management brand koji je za perjanicu splitskog hotelijerstva osmislio sasvim novi koncept s kojim po prvi puta na hrvatsko tržište uvode i proizvode luksuznog branda „Erno Laszlo“. 

Jedinstveni stil i tehnike rada u Priska Spa by Filomena od klasičnih tretmana za uljepšavanje učinili su ekskluzivan doživljaj, a za potpunu regeneraciju tijela potrebno je prepustiti se profesionalnom osoblju u jednoj od tri „state of art“ tretmanske sobe ili odabrati hidraulično podesivi masažni kreveti.

Osim fitness dvorane, tu je i luksuzna „Slana soba“ za relaksaciju i tretmane haloterapije. Po završetku tretmana ne propuštaju ni priliku za uživanje u selekciji vrhunskih čajeva u vrtu Priska Spa centra.