CJPremium Natrag na Crno Jaje

Poliklinika Superiora u Zagrebu donosi Vam uklanjanje 1 ili 2 kožne promjene: madeži, bradavice ili lipomi do 3 cm uz dermatoskopski pregled i lokalnu anesteziju!

POPUST 58%
119,45 € 50,00 €
0 sati i 0 minuta do isteka ponude!
5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
 • Poliklinika Superiora, Zagreb - uklanjanje 1 ili 2 kožne promjene
 • Uklanjanje madeža, bradavica ili lipoma do 3 cm
 • Dermatoskopski pregled
 • Lokalna anestezija
 • NAPOMENE:
  • Ponuda uključuje: Poliklinika Superiora Zagreb - uklanjanje madeža, bradavica ili  lipoma do 3 cm uz dermatoskopski pregled i lokalnu anesteziju.
  • Ukoliko želite PHD (patohistološki nalaz) , možete ga odnijeti na patologiju i nadoplatiti po važećem cjeniku u ustanovi koju odaberete 
  • Šavovi se skidaju kod doktora opće prakse, a ukoliko ih želite skinuti u poliklinici potrebna je nadoplata 7 eura .
  • Kupon vrijedi za 1 osobu.
  • Radno vrijeme poliklinike: ponedjeljak-petak 12-20 h. 
  • Kontakt broj Poliklinike: 099 4641 734 ili  091 222 9898
  • ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA najava 2 dana ranije na e-mail adresu info@superiora.hr.
  • Kupon se može iskoristiti do 10.04.2024.
  • Rezervacija termina se vrši sukladno raspoloživosti.
  • Budući da je ponuda ograničena, kupljene kupone nije moguće stornirati.
  • U slučaju eventualne reklamacije i nezadovoljstva potrebno se obratiti na licu mjesta pružatelju usluge. Naknadne reklamacije se neće uvažiti. 
  • U slučaju da trebate R1, isti tražite direktno od partnera prije izrade računa. 
  • Fakturu (račun) za navedeni proizvod ili uslugu koju kupujete, izdaje isključivo tvrtka-pružatelj usluga.
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona.
  • Kupnja je moguća putem web stranice CJPremium Medical - CrnoJaje.hr ili u poslovnici u Zagrebu - Vlaška 63 (plaćanje karticom ili općom uplatnicom), u protivnom popust na uslugu/proizvod ne vrijedi! 
  • U slučaju da kupon nije iskorišten u roku, jasno navedenom na samom kuponu/ponudi, ne ostvaruje se povrat sredstava.
  • U slučaju nemogućnosti korištenja kupona zbog više sile isto će biti ostvareno odmah po normalizaciji! Odobravamo isključivo odgodu realizacije, te kupon u tom slučaju vrijedi do termina koji će biti definiran sa korisnikom i partnerom!
  • Kupac je obvezan rezervirati termin dolaska kod partnera (ukoliko nije drugačije definirano) te je obvezan u slučaju eventualnog otkazivanja, pismeno o tome obavijestiti partnera i Crno Jaje zbog ostvarivanja eventualnog prava na povrat.
  • Po Zakonu o zaštiti potrošača NN 19/22 članak 86. stavak 12, kupac nema pravo na jednostrani raskid ovog ugovora pružanja usluge smještaja ako je ugovoreno da usluga bude pružena određenog datuma ili u određenom razdoblju.

Većina madeža i promjena na koži je dobroćudna, no u pojedinim slučajevima riječ je o tumorima koje je nužno kirurški odstraniti i tako prevenirati daljnju opasnost po zdravlje. Kupon se može iskoristiti do 10.04.2024.

Uklanjanje madeža i drugih promjena na koži izvodi se najčešće iz estetskih razloga, no i kada se nehotice dogodi povreda madeža uslijed koje dolazi do promjena u boji, veličini i obliku, a što može biti praćeno i bolom, svrbežom i/ili krvarenjem. Većina madeža i promjena na koži je dobroćudna, no u pojedinim slučajevima riječ je o tumorima koje je nužno kirurški odstraniti i tako prevenirati daljnju opasnost po zdravlje.

Ako se to učini u ranoj fazi, moguće je u potpunosti ukloniti sve kancerogene stanice, uz vrlo malu mogućnost ponovne pojave istih. Savjet liječnika trebale bi potražiti i sve osobe koje tijekom samopregleda primijete da madež raste, ima nejasne konture ili mijenja boju, neovisno o mogućoj mehaničkoj povredi.

Uklanjanju madeža često se pristupa i kada se nalaze na mjestima na kojima su skloni povredama, primjerice uz rub donjeg rublja ili na nezgodnim pregibima na tijelu.

Bradavica je zarazna kožna izraslina koja može nastati na bilo kojem dijelu tijela. Uzrokuju ih različiti oblici humanog papiloma virusa (HPV-a). Obično su bezbolne, no mogu uzrokovati bol ako se nalaze na dijelovima tijela koji su često pod pritiskom, poput stopala. Bradavice se prenose direktnim i indirektnim kontaktom, a najsklonije infekciji su osobe oslabljenog imuniteta.

Lipom je nakupina masnog tkiva u lojnoj žlijezdi. Lipomi su mekani na dodir, obično pomični te su općenito bezbolni. U većini slučajeva radi se o tvorbi manje veličine, promjera do jedan centimetar, ali mogu narasti i do šest centimetara. Najčešće se javljaju u odraslih osoba od 40 do 60 godina starosti, ali mogu se javiti i u djece. Premda ne moraju izazvati nelagodu, predstavljaju estetski problem, naročito i slučaju većih lipoma.

Ponuda obuhvaća uklanjanje promjene i po izboru patohistološku analizu. Pacijent je SAM odgovoran za postoperativnu njegu rane i odluku gdje će skinuti šavove.

Tijek zahvata

Prije samog zahvata bit će potrebno promjene na koži pregledati dermatoskopom. Zbog opasnosti od pojačanog krvarenja i pojave hematoma preporučuje se izbjegavanje lijekova koji utječu na koagulaciju krvi, a minimalno 10 dana prije same operacije preporučuje se i prestanak pušenja.

Na dan zahvata preporučuje se koristiti običan sapun ili gel za tuširanje umjesto hidratantnih pripravaka.Uklanjanje madeža i drugih promjena na koži vrši se u lokalnoj anesteziji. Drugim riječima, pacijent je tijekom čitavog zahvata budan i kontaktibilan, a umrtvljuje se tek područje na kojem će se vršiti odstranjivanje.

Osim površinskog dijela madeža, odstranjuje se i donje tkivo koje se nalazi pod kožom, a odstranjeno tkivo se, potom, šalje na patohistološku analizu. Tako će pacijent dobiti konkretnu informaciju o mogućim naznakama bolesti.

Potrebna najava 2 dana ranije na e-mail adresu info@superiora.hr.

Tijek oporavka i korisni savjeti

U danima neposredno nakon operacije bit će nužno redovno previjanje mjesta na kojima se madež nalazio, a nakon uklanjanja konaca ožiljak će, sukladno liječničkim uputama, nekoliko tjedana biti potrebno njegovati specijalnim dermokozmetičkim preparatima.

Tijekom oporavka, a osobito do vađenja konaca preporučuje se izbjegavati veće fizičke napore.

Oporavak od zahvata traje oko tjedan dana, no preporučuje se dulje vrijeme izbjegavati direktno izlaganje sunčevim zrakama odnosno UV zračenju.