Puna cijena1.665 kn

Popust52%

Cijena799 kn

Možete kupovati još 0 sati i 0 minuta
32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

PROLJEĆE U TERMAMA SVETI MARTIN! Wellness odmor uz 2 noćenja s doručkom u Apartmanima Regina, neograničeno korištenja ljekovitih bazena, poklon bon za masažu, izlete... za 2 osobe već od 799kn!


Napunite bateriju u Temple of life termalnim bazenima uz poklon bon za masažu i usluge Lumbalis Centra zdravlja te uživajte u izletu na farmu jelena! Kupon se može iskoristiti isključivo uz tjednu ili vikend opciju u terminima do 10.06.'16.!

Ponuda uključuje: ZLATNO PROLJEĆE 01.05.-10.06.'16. - 2 noćenja s doručkom u tjednoj/vikend opciji za 2 osobe u Apartmanima Regina u LifeClass Termama Sveti Martin.


Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije:

Opcija 1: tjedna opcija (ned-pet) 2 noćenja s doručkom za 2 osobe

Opcija 2: vikend opcija (pet-ned) 2 noćenja s doručkom za 2 osobe.


Cijena uključuje (za tjednu/vikend opciju): 2 noćenja za dvije osobe sa uslugom noćenja sa doručkom u Apartmanima Regina, 50 kn poklon bon za masažu Sveti Martin po osobi (poklon bon je iskoristiv samo u usluzi), 50 kn poklon bon u centru za kralježnicu Lumablis po osobi (poklon bon je iskoristiv samo u usluzi), Izlet subotom na farmu jelena, neograničeno kupanje u Temple of life termalnim bazenima (petkom i subotom do 23:00 ), Besplatno korištenje fitnessa, wi­fi, parking, 1 dijete do 12 godina GRATIS! 

Popusti i dodaci: drugo dijete do 18 godina: 200 kn, ostalo po hotelskom cjeniku.


Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina: 040 371 111, ODMAH nakon kupnje kupona uz KOD i ID kupona po primitku.


Apartmani Regina


Apartmansko naselje Regina predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. Na raspolaganju vam stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smještenih tik do pitome šume. Apartmani su opremljeni sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg ćete se osjećati kao kod kuće!

The Temple of Life bazenski kompleks


Termomineralna voda donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima.Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode.

Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!

Lumbalis Centar zdravlja


Lumbalis Centar je moderan i iznimno kvalitetno opremljen centar za kralježnicu. Za kvalitetu usluga prije svega jamče iskusno i stručno osoblje koje se sastoji od fizioterapeuta i kineziologa s dugogodišnjem iskustvu pri liječenju tegoba vezanih uz razne vrste oboljenja kralježnice i mišićno-koštanog sustava.

Ostali sadržaji


Brojne aktivnosti u Resortu i izvan njega zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Opcije su zaista raznolike. Možete posjetiti neku od turističkih atrakcija Međimurja, zaigrati jedan od sportova u Resortu ili iznajmiti biciklu i upoznati destinaciju na dva kotača.

Međimurje je najsjevernije hrvatsko geografsko područje koje se, kao što mu i ime kaže, smjestilo između rijeka Mure i Drave. To je područje koje obiluje vrijednom kulturno-povijesnom baštinom, ali prije svega nenadmašnim prirodnim ljepotama zbog čega je i prozvano „Hrvatskim cvjetnjakom“. Prvu su vinovu lozu u ovom kraju, prema predaji, zasadili stari Rimljani, a danas ona prekriva preko tisuću hektara Gornjeg Međimurja.