VIKEND U BUDIMPEŠTI!!! Nezaboravan vikend u Budimpešti 12.-13.11.2016. uz prijevoz autobusom, 1 noćenje s doručkom u hotelu 4*, turističkog pratitelja, razglede...za samo 395 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

LAST MINUTE CIJENA!!! Polazak iz Zagreba u 05:00 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506)! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin 12.-13.11.2016.! GARANTIRANI POLAZAK!!!

BUDIMPEŠTA * 2 dana autobusom * 12.11. - 13.11.

 

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan Zagreb - BUDIMPEŠTA

 

Polazak iz Zagreba u 05:00 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506). Očekivani dolazak u Budimpeštu oko 10:30 sati, po dolasku slijedi panoramski razgled grada autobusom i šetnja pješačkom zonom ulice Vaci i središtem grada. Slobodno vrijeme za osobne programe i kupovinu mađarskih suvenira: rakije Palinke i ljutih crvenih papričica - simbola Čarde i Mađarske. Svakako ostavite vremena za kavicu i kolače u poznatoj slastičarnici Gerbeaud. U 14:00 sati odlazak u hotel. Smještaj u sobe i kraći odmor. U 15:00 sati slijedi razgled grada - BUDIM: Kraljevska palača - crkva sv. Matijaša - Ribarska tvrđava - brdo Gellért sa spomenikom Slobode i Citadelom, PEŠTA: Parlament - bazilike sv. Stjepana - sinagoga - Trg heroja s Milenijskim spomenikom i kipom anđela Gabrijela - avenije Andrassy - Opera - gradski park - mostovi na Dunavu. Slobodna večer za osobne programe. Predlažemo odlazak na jednosatnu vožnju Dunavom (uz doplatu), prelijepo je vidjeti grad s rijeke vozeći se ispod poznatih budimpeštanskih mostova, a nakon vožnje predlažemo odlazak u čardu uz tradicionalnu mađarsku večeru, folklorni program i glazbu (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

 

2.dan BUDIMPEŠTA - jezero BALATON / SIOFOK - Zagreb

 

Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za šetnju ili dodatne posjete muzejima. U 14:00 sati odlazak iz Budimpešte uz zaustavljanje uz obalu "mađarskog mora" - jezera Balaton. Šetnja uz jezero i razgled živopisnog Siofoka, najvećeg grada i turističkog centra. Slobodno vrijeme za ručak (uz doplatu). Povratak prema Hrvatskoj, te dolazak u Zagreb/Rijeku u kasnim večernjim satima.

 

Doplate: smještaj u jednokrevetnoj sobi 150,00 kn.

 

Popusti: dijete 2-12 godina na pomoćnom ležaju uz dvije odrasle osobe 10 %, odrasla osoba na pomoćnom ležaju 5 %.

 

Smještaj u jednokrevetnim sobama, kao i u trokrevetnim sobama (1/2+pomoćni ležaj): na upit.

 

Cijena uključuje:

prijevoz autobusom prema programu putovanja

1 noćenje s doručkom (švedski stol) u dvokrevetnim sobama u hotelu 4*

razgledi prema programu

turističkog pratitelja tijekom cijelog puta

jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

 

Cijena ne uključuje:

vožnja brodom po Dunavu 10,00 EUR

večera u čardi uz folklorni program 25,00 EUR

ručak na Balatonu 12,00 EUR (turistički menu)

putno osiguranje

osiguranje od otkaza 2,75% od ukupne cijene aranžmana, min. premija iznosi 50,00 kn - može se ugovoriti i uplatiti prilikom prve uplate

 

Dobro je znati: U Mađarskoj vrijedi nacionalna valuta mađarska forinta koja je i jedino sredstvo plaćanja, tako da za 1 kunu dobijete oko 35 forinti, malo pripazite na tečaj jer ima mnogo mjenjačnica koje uzimaju veću proviziju. Forinte je moguće nabaviti i u našim bankama.