[SPLIT] Neka vaše lice izgleda svježije, vitalnije i mlađe!!! Neodoljivi paketi njege lica u Studiu Body Balance uz do 63% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Već nakon prvog tretmana vidljivo je svježiji, voluminozniji izgled lica, vrata i popunjenost bora vrata i područja oko očiju. Tretman daje rezultate u poticanju i stvaranju kolagena!


Prije kupnje izaberite između 2 paketa:


Opcija 1)  

4x ručne masaže lica, 
4 limfne drenaže lica, vrata i dekoltea, 
2 radiofrekvencije lica po 10 min., 
vitamin A i serum preproteina. 


Opcija 2

4x radiofrekvencije po 20min.,
4x ručne masaže lica, 
4 limfne drenaže lica, vrata i dekoltea.



RADIOFREKVENCIJA LICA  - oblikovanje lica, vrata i podizanje dermisa uslijed  pojačanog stvaranja kolagena.  Na tretiranom području primjenjuje se gel, što stvara preciznu kontroliranu zonu provođenja topline. 

RF energija je pohranjena duboko u dermi i stvara jedinstvenu zonu  grijanja  kolagena potiče kontrakcije, obnovu i pomlađivanje. Dermis koji je najdublji sloj kože, RF zagrijava ravnomjerno štiteći one više površine - epiderme. Kolagenska vlakna  su strukturirano stimulirana i potiče se regeneracija kolagena.


Najnovija oprema, vrhunski preparati, ugodan ambijent, ljubazno i stručno osoblje uz kvalitetnu uslugu temelj su njihovog poslovanja. To je mjesto gdje se spajaju ljepota, zdravlje i opuštanje....

 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija prvog dolaska na br. tel: 021 644 631, uz KOD i ID kupona po primitku.