Uložak za obuću po Vašoj mjeri! INTER MED SERVICE - izrada personaliziranih uložaka za sportsku ili zimsku obuću za 225 kn! GRATIS dostava ili osobno preuzimanje u Zagrebu, Rijeci, ili Puli!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako volite duge šetnje i krećete se po cijeli dan, poklonite sebi uloške po mjeri izrađene putem kompjuterske analize ili digitalnog otiska! Ortopedski ulošci pomažu u uklanjanju bolova u nogama, zglobovima, stopalima, koljenima, kukovima i leđima ;) Zagreb, Pula, Rijeka - preuzimanje ili narudžba mailom uz fotku/otisak stopala!

Otisak stopala možete napraviti na 3 načina: 

1) osobnim dolaskom na jednu od navedenih lokacija;:


ZAGREB (Klovićeva 2, 10 000 Zagreb, 01 2363 240), Zagreb Davorina Bazjanca 9,  Knežija,

RIJEKA (Medicinska oprema Stari Grad, Trg Matije Vlačića Flaciusa 3, 51 000, Rijeka, 051 211 253)

PULA ( Ljekarna Irena Grahovac,Trg I. Istarske Brigade 5, 52 100 Pula, 052 501 939)

 

2) slanjem fotografije stopala

3) slanjem otiska stopala u pjeni koju će Vam besplatno biti dostavljena (ukoliko se odlučite za ovo kontaktirajte nas na 01 2363240 ili ortofit@gmail.com te navedite kôd kupljenog kupona kako bismo vam poslali pjenu)

Kompletna kompjuterska analiza hoda radi se u Zagrebu, a na ostalim lokacijama se uzimaju kompjuterski otisci stopala koji se dalje obrađuju u Zagrebu.

Ortopedski uložak S - plus je namijenjen za osjetljiva stopala, za tenisice, čizme i dublju komfornu obuću. Analiza hoda služi za provjeru statike i dinamike hoda. 


Ako volite duge šetnje ili na poslu i u kući stojite i krećete se po cijeli dan, poklonite sebi uloške po mjeri izrađene putem kompjuterske analize ili digitalnog otiska. Ortopedski ulošci za stopala pomažu u uklanjanju bolova u nogama, zglobovima, stopalima, koljenima, kukovima i leđima. 


Statistički podaci pokazuju da 50% - 80% gradskog stanovništva ima spuštena stopala. To se povezuje s činjenicom da se stopalo još nije potpuno anatomski i funkcionalno prilagodilo opterećenju čovjeka u svakodnevnom životu. No, ne morate imati „samo“ spuštena stopala da bi vam trebali ortopedski ulošci. Zbog tvrdih podloga, kao što su beton i asfalt, naša stopala gube prirodno stečenu elastičnost i zbog tih razloga gubi se dobra, kako statička tako i dinamička, funkcija stopala. Posljedice toga su svima poznate: bol u lumbalnoj i vratnoj kralježnici, osjećaj umora i težine u nogama, boli te naticanja nogu.

    

Osim redovnim vježbama, statika stopala se može korigirati izradom odgovarajućih individualno izrađenih ortopedskih uložaka koji se stavljaju u cipele. Ortopedski ulošci se stavljaju u obuću u kojoj pojedinac provodi najveći dio dana te u športsku obuću jer kod sportaša može doći do velikih problema zbog deformiranih stopala. Zahvaljujući novoj tehnologiji danas postoje kompjuterski programi kojima se kvantitativno i kvalitativno analizira hod. Izrađuju se ortopedski ulošci koji korigiraju opterećenja stopala u stajanju i hodu.