Top ponuda za doček Nove godine u Hotelu Kupres 3* uz svečanu novogodišnju večeru i živu glazbu, te 2 noćenja s doručkom za 2 osobe za samo 1665 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u savršenoj proslavi Nove Godine!!! Prekrasan krajolik, svjež zrak, i najdraže društvo je sve što Vam treba ove Nove godine, i naravno malo zabave uz večericu i živu glazbu!

Ponuda uključuje Doček Nove Godine u Hotelu Kupres 3* uz 3 dana i 2 noćenja sa doručkom za 2 osobe i svečanom novogodišnjom večerom uz živu glazbu.

Kupon se može iskoristiti od 30.12.2016. do 02.01.2017.

GDJE SE NALAZI?

Hotel "KUPRES" se nalazi na južnom ulazu u grad iz smjera Tomislavgrad-Livno sa lijeve strane, 100 m od prodajnog centra koji se nalazi uz samu prometnicu i samo 200 m od samog centra grada.

KUPRES - idealno mjesto za sve skijaše!

Kupres je grad i općina koja se nalazi Hercegbosanskoj županiji u BiH. Poznat je pozimskim turističkim sadržajima i ekološki očuvanoj prirodi.

Kupreško polje je velika kraška visoravan smještena istočno od Livanjskog i Glamočkog polja, a sjeverno od Duvanjskog polja. Kupreški kraj obuhvaća osim Kupreškog polja još dvije znatno manje kraške visoravni: Vukovsko polje i Ravanjsko polje. Od kulturnih znamenitosti na Kupreškom polju se održavaju Dani Kosidbe Na Kupresu ili Strljanica.

Nadmorska visina ovog podneblja  je od 1120 do 1250 m. Klima je planinsko-alpska, oštra, s prosječnom godišnjom temperaturom od 5.7°C. Godišnje je u prosjeku 141 dan sa oborinama, od toga 55 sa snjegovima.

Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na (00387) 63 331 175 ili commo@tel.net.ba prema raspoloživosti, uz KOD i ID kupona.