<

[Rabac] Smještaj u Hotelu & Casa Valamar Sanfior 4* uz 2 polupansiona uz boravak preko tjedna ili vikendom, korištenje bazena i spa centra, sve za 2 osobe već od 1049 kuna!

35 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.049 kn
Uštedi još 53 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 53 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Hotel se nalazi se na samoj obali šumovitog poluotoka s pogledom na rabački zaljev. Okružen mediteranskim zelenilom samo nekoliko minuta udaljen od starog grada Labina!


Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u sobi classic park strana + bogati buffet doručak i večera + korištenje unutarnjeg bazena s prekrasnim pogledom na more + korištenje spa centra + besplatan parking + besplatan WI-FI, boravak nedjelja - petak, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u sobi classic park strana + bogati buffet doručak i večera + korištenje unutarnjeg bazena s prekrasnim pogledom na more + korištenje spa centra + besplatan parking + besplatan WI-FI, boravak petak - nedjelja, sve za 2 osobe.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Kupon vrijedi isključivo za termin do 21.03.17.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: callcenter@valamar.com, uz KOD i ID kupona.

Valamar Sanfior hotel 4*

Ovaj obnovljeni romantični hotel, ovogodišnji je dobitnik nagrade „World Travel Award“ kao vodeći hotel u Hrvatskoj. Nalazi se na samoj obali šumovitog poluotoka s pogledom na rabački zaljev. Okružen mediteranskim zelenilom, hotel nudi obnovljene sobe s balkonima s pogledom na okolne prirodne ljepote, uživanje u wellness centru te tiho dvorište idealno za odmor. Hotel je samo nekoliko minuta udaljen od starog grada Labina i nadomak je plažama pa stoga možete birati i kombinirati aktivnosti koje volite kako biste kreirali vlastiti nezaboravni odmor u Hrvatskoj.

Sport i rekreacija u Hotelu Valamar Sanfior 4*

Lagani jogging ili šetnja uz more sjajan su početak dana na vašem odmoru u Rapcu. U blizini su i atraktivne biciklističke staze te razne šetnjice, pa odmor možete provesti i upoznajući Istru na sasvim drugačiji način.

Wellness i Spa u Hotelu Valamar Sanfior 4*

Posebnost wellness centra Hotela Valamar Sanfior je unutarnji bazen s prekrasnim pogledom na more i zaljev Rapca. U bazen ulazite prije ili poslije turske kupelji, finske ili infracrvene saune, jacuzzija ili opuštanja u posebnoj relax zoni. 

Hotelu Valamar Sanfior 4*, obnovljeni romantični hotel, ovogodišnji je dobitnik nagrade „World Travel Award“ kao vodeći hotel u Hrvatskoj!