Mistična Venecija! 25.-26.03.17. uz prijevoz busem iz Splita, noćenje sa doručkom u hotelu 3/4*, prezentacija burano čipke i Murano stakla, degustacija čuvenih talijanskih kolača na Buranu za 829 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u ljepoti otoka lagune, Murana i Burana, te istražite skrivene tajne mistične Venecije u zanimljivom noćnom programu uz Smart Travel... Vrijednost više: shopping u poznatom dizajnerskom Outletu McArhtur Glen! Polazak sa Autobusnog kolodvora iz Splita u 04.20h! GARANTIRANO!!!

Ponuda uključuje: Smart Travel - mistična Venecija iz Splita - 25.-26.03.2017. za 829 kn! GARANTIRANO!!!


POLAZAK: 25.03. - 26.03.2017.   


1. dan: SPLIT - NOVENTA DI PIAVE - VENECIJA

Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru u Sukoišanskoj ulici, u 04.00h. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema ITALIJI u 04.20h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju preko Trsta sve do NOVENTA DI PIAVE, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Odlazak prema hotelu i prijava. Kraći predah i slobodno vrijeme za shopping u poznatom dizajnerskom Outletu McArhtur Glen. U shopping centru Vas očekuje više od 130 luksuznih trgovina, barova i restorana u posebnom ambijentu, obogaćenom mozaicima i freskama inspiriranim venecijanskim palačama i Trevisom: Armani, Burberry, Furla, Gucci, La Perla, Miss Sixty, Marc Jacobs, Michael Kors, Prada, Valentino, Versace, Salomon i ostali brendovi sniženi više do 70%... Okupljanje grupe i odlazak na pristanište PUNTA SABBIONI, gdje ćemo se ukrcati u turistički brodić (VAPORETTO), koji će nas odvesti u Veneciju, točnije do TRGA SV. MARKA. Po iskrcaju sa vaporetta, očekuje nas šetnja uz pratitelja: KANAL GIUDECCA - RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA - TRG SV. MARKA - DUŽDEVA PALAČA - BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE. Nakon razgleda i upoznavanja ljepota Venecije, slijedi slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije ili pak romantičnu večeru. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme (20.30h), sastanak sa lokalnim vodičem i odlazak u noćnu turu Duhovi Venecije, gdje ćemo uz stručnu osobu obići skrivene ulice Venecije koje su prepune zanimljivih misterija i legendi, te čuti o mračnim tajnama iz prošlosti… Čudni rituali, uklete lokacije, ritualna ubistva i duhovi – sve to je dio Venecije koju rijetko tko poznaje: “Venezia nera”, ili Crna Venecija. Prepuni dojmova nakon ove pomalo neuobičajene, ali nadasve zanimljive ture, otići ćemo prema trgu sv. Marka gdje ćemo se ukrcati na vaporetto (u 23.30h). Vožnja do pristaništa Punta Sabbioni, kraći predah i ukrcaj u autobus. Vožnja do hotela. Noćenje.


2. dan: TORCELLO - MURANO - BURANO - SPLIT

Pred nama je uzbudljiv dan istraživanja čarobne lagune i upoznavanja tajni slikovitih otoka! Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazak prema pristaništu PUNTA SABBIONI, gdje ćemo se ukrcati u turistički brodić (VAPORETTO), te započeti sa obilaskom i razgledom otoka lagune. Prvo odredište je TORCELLO, najstariji naseljeni otok lagune, te nekoć najgušće naseljeni otok. Na otoku se nalazi katedrala Santa Maria Assunta unutar koje se nalaze vrijedne bizantske freske, crkva Santa Fosca, a putem do katedrale se nalazi i most "Ponte del diavolo" uz kojeg se veže legenda da se na mostu jedan par poljubio i poslije toga misteriozno nestao... Jedan od najpoznatijih zaljubljenika u šarm otoka bio je američki književnik Ernest Hemingway koji je na Torcellu proveo izvjesno vrijeme 1948. godine, te napisao dobar dio svog romana "Preko rijeke i u šumu". Nakon zajedničke šetnje i razgleda otoka, slijedi slobodno vrijeme za individualne programe. Okupljanje grupe i plovidba do otoka MURANO, koji je svjetski poznat zahvaljujući izradi staklenih predmeta. Ukrcaj u vaporetto i odlazak prema BURANU, otoku koji je najpoznatiji po čipkarstvu i svojim šareno obojenim kućama koje su izgrađene kako bi ribari u olujama lakše mogli prepoznati svoje domove. Ovaj slikoviti otok je prema mnogima ljepši od Veneciji, a zahvaljujući bogatoj gastronomskoj ponudi, pruža savršen užitak! Trgovine prepune kreativnih modnih detalja nikog ne ostavljaju ravnodušnim - čipkaste lepeze, romantični suncobrani,... Oduševiti ćete se! Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, odlazak vaporettom do pristaništa Punta Sabbioni, kraći predah i ukrcaj u autobus. Vožnja autobusom kroz Italiju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u kasnim večernjim satima.


POLAZAK: 25.03. - 26.03.2017.

NAPOMENA: Uz prethodnu najavu, moguć polazak iz Šibenika i Zadra (sa naplatnih kućica)


CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije na navedenoj relaciji, licenciranog pratitelja, 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3*/4* u okolici Venecije, prezentacije izrade poznate burano čipke i Murano stakla, degustaciju čuvenih talijanskih kolača Bussola i Essi na otoku Buranu, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, PDV, troškove organizacije, prodaje i realizacije


CIJENA NE UKLJUČUJE: karte javnog prijevoza (vaporetto), boravišna pristojba u hotelu, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje


OBAVEZNE NADOPLATE:

- vaporetto na relaciji Punta Sabbione - Venecija - Punta Sabbione: 15 € (noćna vožnja)

- vaporetto na relaciji Punta Sabbione – Murano – Burano – Torcello – Punta Sabbione: 21 €

- večernji program Duhovi Venecije uz vodiča i slušalice 6 € / osoba*

- boravišna pristojba

* Večernji obilazak i program Duhovi Venecije su u pratnji lokalnog licenciranog talijanskog turističkog vodiča i pratitelja putovanja.