[SAMO ZA MUŠKARCE] U BEBA BEAUTY CENTRU U SPLITU! Riješite se dlačica na cijelom tijelu najnovijim i bezbolnim laserskim sustavom SHR! 2 opcije uz po 9 SHR tretmana za samo 1499 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

SHR tehnologija "STAY COOL" , još hladnija, još bezbolnija i još brža tehnologija za trajno uklanjanje dlaka u Beba Beauty Centru! Prije kupnje kupona odaberite željeno područje tretiranja SHR-om! Kupon vrijedi do 15.04.2017.!

Ponuda uključuje: Beauty Beba Kristal - Split - SHR ponuda za muškarce 2 opcije po 9 tretmana za samo 1499 kn!


Prije kupnje kupona odaberite: 

Opcija 1) 3 x donji dio leđa, 3 x gornji dio leđa, 3 x ramena za 1499 kn! 

Opcija 2) 3 x trbuh, 3 x prsa, 3 x ramena za 1499 kn! 


Zašto odabrati SHR tehnologiju "STAY COOL", sustav hlađenja za cijelo vrijeme trajanja tretmana, najnovija  SHR tehnologija, brža tehnika rada "in motion" (u pokretu), visoka učinkovitost ;)


•      3 x donji dio leđa

•      3 x gornji dio leđa

•      3 x ramena

ili

•      3 x stomak

•      3 x prsa

•      3 x ramena



Zasto odabrati SHR tehnologiju "STAY COOL":

•      sustav hlađenja za cijelo vrijeme trajanja tretmana

•      najnovija  SHR tehnologija

•      brža tehnika rada "in motion" (u pokretu)

•      visoka učinkovitost


Jeste li znali?

Danas  se muškarci sve češće depiliraju, a mišićavo i "uglancano" tijelo bez dlaka popularizirali su slavni metroseksualci poput Davida Beckhama, Christiana Ronalda i ostalih. Posljednjih godina depilacija je postala sve popularnija i među „običnim“ muškarcima, a ne samo sportašima koji to čine radi poboljšanja performansi (npr. plivači i biciklisti). Za mnoge je ona postala pitanje osobne higijene, a ne estetike.


Leđa i prsa najčešća su područja tretiranja.


Muškarci se na depilaciju najčešće odlučuju prije godišnjeg odmora, kako bi bili atraktivniji na plaži, a nerijetko nastave s tim tretmanom tijekom cijele godine. Pošto je broj žena koje cijene glatko muško tijelo sve veći, tako su i muškarci sve češći gosti u kozmetičkim salonima.


Kako bi izbjegli bolna i neugodna iskustva tretiranja dlaka hladnim voskom ili šećernom pastom i muškarci se sve češće odlučuju za trajniju metodu uklanjanja dlaka.


SHR je najnoviji sustav trajnog uklanjanja dlaka kojega odlikuje savršen sustav hlađenja koji osigurava veliki rashladni kapacitet.


Za razliku od ostalih tradicionalnih metoda trajnog uklanjanja dlaka tretmani SHR tehnologijom mogu se nazvati tretmanom sa "0" boli.Ova tehnika je manje bolna od mnogi h drugih tehnika, a rezultati su dugotrajniji.


Tehnika rada "in motion" ( u pokretu) omogućava daleko brži rad, što uvelike skraćuje trajanje tremana, dok sustav hladi površinu kože, spriječava površinske opekline i omogućuje iznimno udoban, ali visoko učinkovit tretmana za trajno uklanjanje dlaka.


Zahvaljujući ovoj tehnologiji, tretmani se mogu raditi tijekom cijele godine, na svim tipovima kože...

Stoga želite li trajno ukloniti neželjene dlačice i zaboraviti na bolna i nelagodna iskustva, Vaše  idealno rješenje je SHR "STAY COOL"  tretman za trajno, brže i bezbolnije uklanjanje dlačica u ugodnom ambijentu  Beba Beauty Centra.