MAKEDONIJA - Crno Jaje i VB Tours vode Vas na čarobno putovanje 30.03.-02.04.2017. uz prijevoz autobusom i 2 noćenja s doručkom po super cijeni za 1169kn/osobi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

VB tours - OHRID - GRČKA METEORI - KASTORIJA 30.03.-02.04.2017. za samo 1169 kn! Polazak isključivo iz Slavonskog Broda, Đakova, Osijeka i Belog Manastira!!!

CIJENA  ARANŽMANA UKLJUČUJE:  

prijevoz modernim turističkim autobusom prema programu, 
razgledi i obilasci prema programu, 
2 noćenja  sa doručkom, jednom večerom u hotelu  Belvedere**** u Ohridu, večera uz glazbu u nacionalnom restoranu Biljanini izvori,
stručnog turističkog pratitelja grupe, 
osiguranje od javne odgovornosti polica br. 007211018356 Croatia osiguranje, jamčevno osiguranje polica br. 294211000009 Croatia osiguranje,  
troškove organizacije i rezervacije.

CIJENA  ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: 
doplatu za jednokrevetnu sobu,  
razgled vinarije Tikveš uz degustaciju pet vrsta vina: 7 eura, ručak u vinariji Tikveš: 15 eura,  ulaznice za manastir sv. Nauma: 2 eura,  izlet u Grčku: 150,00 kn,  izlet za jedan od manastira Meteora: 3 eura

Polazak isključivo iz Slavonskog Broda, Đakova, Osijeka i Belog Manastira!!!

PROGRAM PUTA


1.DAN: Polazak sa dogovorenog mjesta u kasnim večernjim satima. Vožnja ugodnim turističkim autobusom preko Bajakova, Beograda, Niša  uz usputna stajanja za osvježenje do  OHRIDA.


2.DAN: 
Po dolasku u jedan od najstarijih europskih naselja koji je zbog svoje ljepote uvršten na popis UNESCOV-e baštine slijedi razgled grada uz stručno vodstvo: CRKVA SV. SOFIJE, SAMUELOVA TVRĐAVA, OHRIDSKA ČARŠIJA, CRKVA SV. IVANA KANEA, SAMOSTAN BOGORODICE PERIVLEPTA...…. 


Nakon razgleda dio vremena slobodno za odmor i osvježenje te gastronomske užitke a naravno i potragu za čuvenim ohridskim biserima. Slijedi fakultativni odlazak na  izlet u  SAMOSTAN SV. NAUMA.  Samostan je smješten  iznad jezera i izvora rijeke DRIM.  Impresivne su scene iz života sv. Nauma i njegova čuda koja se nalaze iznad njegove grobnice.  Prenose se sa generacije na generaciju. Na području sv. Nauma su izvori Crnog  Drima. Uživanje u šetnji, mogućnost vožnje brodicom. Odlazak do hotela, smještaj u hotel. Večera uz glazbu. Noćenje.


3.DAN: Doručak. Nakon doručka slijedi fakultativni izlet u GRČKU na područje manastira METEORA. Po dolasku slijedi prizor od kojeg zastaje dah. Lebdjeće stijene ili stijene obješene o nebo. 


Vjetar, voda i okrutna klima ovdje su isklesali divovske stupove od pješčenjaka, visoke i po nekoliko stotina metara. Još od 15. st. ovdje su se gradili manastiri. Izgrađeno ih je dvadesetčetiri a u funkciji ih je ostalo šest. Razgled jednog od manastira šetnjom stepenicama uklesanim u stijenu. Nakon ovog zanimljivog dijela slijedi dio zanimljiv za sve one koji vole kožu i krzno. Vožnja do gradića KASTORIJA  gdje se ti proizvodi mogu kupiti po proizvodnim cijenama. Povratak u hotel. Večera u nacionalnom restoranu BILJANINI IZVORI uz glazbu. Noćenje.


4.DAN: Doručak. Nakon doručka dio vremena slobodno za kupovinu u samom Ohridu. Nastavak vožnje na poznato vinogradarsko područje KAVADARCE. Od vremena Rimskog Carstva u Makedoniji je tradicija proizvodnje vina sa snažnim mirisom juga, okusom pjesme i osmijeha. Takva je poznata vinarija Tikveš u Kavadarcima.  Razgled vinarije TIKVEŠ i naravno degustacija odličnih vina. Moguć je ručak u restoranu vinarije. Polazak u smjeru Hrvatske. Dolazak u Slavonski Brod u večernjim satima!


Obavezna potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na Tel/fax: + 385 (0) 035/ 44 99 11, + 385 (0) 035/ 44 99 22 ili mailom na vb-tours@sb.htnet.hr , vb-tours@sb.t-com.hr uz KOD i ID.