Luksuzan odmor u Šibeniku! Uživajte 3 dana uz 2 noćenja na bazi doručka u popularnom Hotelu Panorama**** i korištenje fitnessa + 1 kava GRATIS, sve za dvije osobe za 849 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 155,55 €
Ušteda 27%
Cijena 112,68 €

Uživajte u najljepšem pogledu na Šibenskoj rivijeri uz smještaj u potpuno obnovljenom Hotelu Panorama****! Posjetite i obližnji NP Krka i prošećite šibenskim ulicama i udahnite mirise jeseni u Šibeniku...

Svojim gostima hotel nudi komforan smještaj u 40 prekrasnih soba s balkonima. Sve sobe su opremljene LCD TV-om i SAT-tv  uređajem,Wi fi Internet-om, telefonom, kupaonom sa tuš kabinom i WC-om. Svim gostima hotela na raspolaganju je uređeno i čuvano parkiralište.

Hotel Panorama**** se odlikuje posebnim ugođajem kuće koja ima dugogodišnju tradiciju i povijest i jedan je od prvih hotela u Šibeniku. Smješten je na litici iznad kanjona rijeke Krke, a ime je dobio po prekrasnom pogledu na Šibenik i potopljeno ušće rijeke Krke - šibensku luku i otoke šibenskog arhipelaga.

U sklopu hotela nalazi se i restoran koji nudi bogati menu sa ribljim i mesnim specijalitetima kao i veliki izbor poznatih kvalitetnih vina i drugih pića. Restoran je povezan s terasom prekrasnog pogleda.

Za vrijeme svog boravka u Hotelu Panorama**** uživajte u prekrasnom pogledu uz šalicu vrhunske talijanske kave - Essse Caffe!