Kampirajte blizu Pule s pogledom na brijunsko otočje! 2 noćenja u Superior mobilnoj kućici u kampu Brioni za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina već od 896 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kamp Brioni iz kojega se pruža prekrasan pogled na Nacionalni park Brijuni smješten je u borovoj šumi, nedaleko živog središta Pule i idealno je mjesto za odmor grupa mladih!

Smjestiti se možete na prostranim parcelama, u moderno opremljenim mobilnim kućicama ili u hostelu za mlade. Sadržaji poput ronilačkog centra, bara na plaži i mogućnosti rezervacije polupansiona ili punog pansiona za goste hostela, samo su neke od dodatnih usluga koje ovaj kamp nudi.

Pronađite idealno mjesto za sebe na šljunčanoj i stjenovitoj plaži kampa Brioni dugačkoj 1500 m. Uživajte u čistom moru i pogledu na 14 bajkovitih otoka i otočića brijunskog arhipelaga.

Mobilne kućice u prekrasnom okruženju

Za sve one koji žele dodatnu udobnost i privatnost u kampu Brioni nudimo i smještaj u mobilnim kućicama. Mobilne kućice Superior pružit će vam sve potrebno da biste se osjećali kao kod kuće. Ove prostrane mobilne kućice nalaze se u hladovini mediteranskog zelenila ili neposredno uz more, a njihove natkrivene terase idealna su mjesta za uživanje u tom prekrasnom okruženju.