[ZAGREB] Učinkovita i bezbolna depilacija!!! 3 IPL tretmana zone po izboru u Beauty & Laser centru Venus za samo 149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dosta Vam je bolnih depilacija i njihovog kratkoročnog učinka?! Želite nešto dugoročnije i bezbolnije?! Želite depilaciju nakon čega Vaše dlačice neće rasti godinama?! Predlažemo popularnu IPL tehnologiju kojom se dugotrajno, brzo i bezbolno rješavate dlačica!

Pulsirajuća svjetlost najmodernija je i najdjelotvornija tehnologija trajnog uklanjanja dlačica na licu i tijelu. Posebnim IPL uređajem se koža u vrlo kratkim periodima izlaže svjetlu jakog intenziteta koje djeluje na melanin korijena dlake. IPL tretmanima depilacije djelovanje je direktno samo na površinske slojeve kože, pa epidermalni sloj ostaje zdrav i očuvan. IPL tretmani se rade u periodu od jeseni do ranog proljeća.


IPL - INTENZIVNO PULSIRAJUćE SVJETLO

Uklanjamo tamne dlačice sa tijela kod žena i muškaraca. Što je dlaka jača i tamnija rezultat je učinkovitiji. IPL metoda depilacije je sasvim bezbolna. Tretmane izvodimo u razmaku od 4 - 8 tjedana - ovisno koji dio tijela tretiramo. Dlaka ima 3 faze rasta, pa je jako važno da dlaku brijemo dok radimo IPL. Postupak ponavljanja tretmana ovisi o jačini same dlake, a time i željeni rezultat.


Kupon se može iskoristiti do 31.07.2017. 

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina na broj telefona: 092/355-9421