Obiteljski odmor u Podgori! 2 polupansiona u predivnoj Medora Auri Family Beach Resortu 4*, neograničeno korištenje dva grijana vanjska bazena i wellness...za dvoje po super cijeni!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel nudi odličan smještaj, idealnu lokaciju neposredno uz plažu i dobru polazišnu točku za istraživanje okolne Jadranske obale!

Hotel Medora Auri 

Ispred hotela nalazi se duga šetnica s palmama, zatvorena za promet motornim vozilima što ju čini idealnim mjestom za obiteljske šetnje s djecom, opušteno uživanje na terasama kafića ili boravak na plaži. Uzduž šetnice nalaze se brojne trgovine, suvenirnice i ugostiteljski objekti gdje se možete opustiti i zabaviti provodeći vrijeme na svome odmoru.

Wellness

U wellnessu hotela Medora Auri  pronađite bogati izbor masaža i tretmana  koji će vas dodatno opustiti, revitalizirati i obnoviti zalihe energije. Uživajte u hidromasaži u našem whirlpoolu ili se prepustite rukama profesionalnih masera koji znaju kako ukloniti bolove u vratu i leđima i vratiti osjećaj olakšanja. 

Za potpunu detoksikaciju organizma od stresa preporučamo finsku ili infracrvenu saunu, te parnu kupelj koje su cijenjene zbog brojnih blagodati za naše tijelo i naš duh. Ako se jednostavno samo želite opustiti i uživati u svom miru, preporučamo sobu za opuštanje. U hotelskom wellness centru nalaze se i sobe za masažu i tretmane, u kojima pružamo brojne usluge tretmana lica i tijela.

Radno vrijeme wellness centra je svaki dan od 8:00 do 21:00 h.

Kutak za djecu

Hotel Medora Auri idealan je odabir za Vaš obiteljski odmor, jer kada je dijete zadovoljno i odraslima ništa ne nedostaje. Svi sadržaji u hotelu, od soba, bazena do hrane i sunčališta, prilagođeni su djeci.

Novo obnovljeni sadržaji hotela nude bogatu dnevnu animaciju, a sudjelovanje na zabavnim, sportskim i edukacijskim programima uključeno je u cijenu boravka.

Dječja igraonica i baby kutak otvorene su od 09:00 – 18:00. Roditelji mogu sa svojim bebama provesti kvalitetno vrijeme u igri i kreativnom okruženju.

Mini Klub dio je dječje igraonice i održava se u terminima od 09:00 – 12:00 i 15:00 – 18:00. Vaša djeca u dobi od 4 -12 godina mogu uživati u raznovrsnim programima pod stručnim vodstvom našeg animacijskog tima. Neka Vaša djeca uživaju u aktivnostima dok se Vi bezbrižno odmarate na plaži ili bazenu.

Uz igraonice, tu je i dječje vanjsko igralište opremljeno najsuvremenijim spravama za igru koje se nalazi između hotelskih paviljona. U hladovini borova i na svježem zraku, djeca se mogu igrati sa svojim vršnjacima i odmoriti se u pauzama između kupanja u moru.

Hotelski restoran

U sastavu hotela nalazi se hotelskom restoran s uslugom buffet doručka i večere na kojem možete naći bogatu ponudu svježe pripremljenih delicija i napitaka. Doručak se poslužuje od 7 do 10 sati, a večera od 19 do 21:30 sata.

Bazeni

Hotel ima dva vanjska grijana bazena sa sunčalištem, stolicama i suncobranima: bazen za odrasle (230m2) i bazen za djecu (180m2). Našim gostima omogućeno je i korištenje ručnika za bazen, uz predočenje kartice za ručnik, a koju možete zatražiti na recepciji hotela. Radno vrijeme bazena je svaki dan od 08:00 do 20:00 sati.

Podgora

Hotel Medora Auri idealna je početna točka za istraživanje zadivljujuće jadranske obale. S pogledom na modro more nalazi se na samo nekoliko koraka od zlatnih plaža. Hotel „Medora Auri Family Beach Resort“ nalazi se u malom pitoresknom mjestu Podgora, u centru Makarske rivijere. Podgora je udaljena od Makarske samo 9 km, od Splita 80 km, dok iz Dubrovnika do Podgore možete doći ako prevalite 143 km udaljenosti. 

Ova pozicija, između poznatih gradova (sa zračnim lukama), čini Podgoru jednim od najboljih izbora destinacije za odmor, kako na samoj Makarskoj rivijeri, tako i šire. Dobra prometna povezanost, prekrasna priroda, čisto more, divne plaže, mediteranski ugođaj, bogata eno-gastronomska ponuda, zabavni, kulturni i sportski sadržaji te kvalitetan hotelski smještaj čine Podgoru idealnim mjestom za savršen odmor. 

Posebnost Podgore sadržana je u autentičnosti doživljaja, okusa i mirisa očuvane tradicije, a s druge strane, prožetih s suvremenim standardima i njene turističke ponude. Hotel Medora Auri dio je najvećeg hotelskog kompleksa u mjestu Podgora, od čijeg je središta udaljen samo 300 metara.