[ZAPREŠIĆ] Paket mršavljenja u samo 5 dolazaka - 15 tretmana za smanjenje konfekcijskog broja u Kalos beauty studiu za samo 799 kn! Kupon se može iskoristiti do 20.01.18.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U samo 5 dolazaka oblikujte tijelo uz tretmane prilagođene Vašim željama i potrebama, a ovaj savršen jedinstven paket možete i nekome pokloniti kao poklon ispod bora! ;)

Dermomasaža

Dermomasažer je inovativan uređaj za vakuumsku masažu tijela. Neki će ga prepoznati i pod imenom “endermologie”. Naše iskustvo govori nam da je ovo jedan od najboljih načina za uklanjanje celulita. U kombinaciji s ultrazvučnom liposukcijom učinci mogu biti impresivni i za one najpesimističnije. Tretirani dio tijela masira na principu usisavanja  gnječenja masnog i vezivnog tkiva valjcima. Tretman pomaže u aktivaciji mikrocirkulacije, vraća tonus tkivu i mišićima i reducira celulit,  te poboljšava elastičnost i čvrstoću kožnog tkiva.


Učinci dermomasaže: 

izglađivanje i pomlađivanje kože

zatezanje kože

smanjenje zadržavanja vode

tretmani celulita

stimuliranje metabolizma

smanjenje vidljivosti strija

pojačavanje izmjene toksina

poboljšavanje cirkulacije krvi i limfe


Radiofrekvencija tijela

je metoda koja koristi radio-valove koji stvaraju toplinsku energiju. Radiofrekvencijski valovi djeluju na kožu, odnosno dubinski zagrijavaju tkivo a površina kože pri tom ostaje temperaturno niža. Zagrijavanje vlakana kolagena u dermisu (dubljem sloju kože) do određene temperature (max.42 stupnja) dovodi do njihove kontrakcije. Toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira njihova produkcija i odmah vidljivo zateže koža. Radiofrekvencija ima kratkotrajni i dugotrajni efekt:

kratkotrajni ili tzv. blic efekt je stimulacija fibroblasta(kolagena i elastina) i lokalnog metabolizma zagrijavanjem, a posljedica tog zagrijavanja je lifting efekt

dugotrajni efekt postižemo radeći kroz duži period mikro oštećenja na kolagenskim vlaknima, na taj način potičemo njihovu regeneraciju te nakon nekog vremena dolazi do stvaranja nove kolagenske mreže.

Tehnika je neinvazivna i koristi se za tretmane lica i tijela. Tretman radiofrekvencije ne treba raditi u trudnoći, kod oboljelih od epilepsije, tumora, upalnih procesa organa i srca, virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, u febrilnom stanju, kod osoba sa pacemakerom, gdje su prisutne metalne proteze. Preporuka je da se tretmani rade 1x tjedno.

Za dugoročne rezultate potrebno je napraviti:

za lice 6-8 tretmana

za tijelo 8-10 tretmana


   Kavitacija

Tehnološki napredak u medicini omogućio je da koristimo ultrazvuk nižih frekvencija za redukciju nakupljene masti na određenom mjestu na tijelu (na bedrima, bokovima, trbuhu, unutrašnjem dijelu koljena, nadlakticama i sl).

Takva otkrića dovela su do razvoja ultrazvučne kavitacije, koja je danas najpopularnija metoda za razbijanje nakupljenih masnih stanica, a time i mršavljenje.

Osim što je svoju uspješnost u redukciji masnih stanica dokazala nebrojeno puta u čitavome svijetu, također je poželjna zbog toga što je metoda potpuno bezbolna, neinvazivna, ne ostavlja ožiljke, nema operativnih zahvata niti oporavka od tretmana i sl.

Svaki klijent se tretira individualno, sukladno njegovim problematičnim zonama.

Ultrazvučni valovi se tako usmjeravaju u točno određenu dubinu tkiva kako bi se selektivno razbili adipociti, a da pritom koža, okolno tkivo i mišići ostaju netaknuti.

Ultrazvučni valovi kreiraju u tkivu mjehuriće koji zbog pojave dekompresije rastu što dovodi do njihove eksplozije, a time i do pucanja masnih stanica. Nakon što su se iz krutog, tvrdokornog oblika, adipociti raspali, odlaze u krv u obliku triglicerida. Uz pomoć enzima u krvi, dolazi do njihove diobe na glicerol i više masne kiseline. U takvom obliku odlaze u jetru metaboličkim procesima i razgrađuju se, poput hrane koju svakodnevno unosimo.

Kako bi se cijeli ciklus djelovanja kavitacije proveo ispravno, važno je da nakon samog tretmana budemo podvrgnuti i tretmanu limfne drenaže.