Posjetite prekrasan advent u Zadru i smjestite se u samoj jezgri grada! 2 noćenja u Idassa Palace 3*, na bazi doručka, dvokrevetna soba, poklon dobrodošlice, Wi-FI, sve za 2 osobe po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

„Idassa Palace“ smještene su u samoj jezgri Zadra, starom dijelu grada u kojem se tradicionalne kamene građevine izdižu u svom punom sjaju.

„Idassa Palace“  svojom kombinacijom kamena i modernog dizajna, nude unikatan boravak u iznimno ugodnom okruženju. Gostima će na raspolaganju biti sedam soba s bračnim krevetima te pripadajućom kupaonicom. Novouređene prema trenutnim svjetskim hit standardima, atraktivan su kombinacija  minimalizma i stoljetne tradicije.

 

Doručak je u obližnjoj konobi Skoblar! Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Na raspolaganju gostima je i recepcija gdje se mogu informirati i rezervirati sve dodatne usluge poput organizacije izleta, rent-a-car servisa, bukiranja večera i ručkova, koncerata, predstava i ostalih događanja te dobiti informacije, savjete i preporuke o svemu što ih zanima.


Istoimena smještajna destinacija, „Idassa Palace“, nalaze se u samom srcu Zadra, staroj jezgri, prema mnogima, među najatraktivnijim gradskim središtima na Mediteranu. U maniri jedinstvene ideje koju njeguje tvrtka Agro Kotari, ovaj boutique objekt u sebi sadržava glavne postavke naše poslovne filozofije – duh karakterističnih dalmatinskih interijera uklopljen u modernu i dizajnersku izvedbu. „Idassa Palace“ su razglednica ispisana doživljajima.

Treće izdanje Adventa u Zadru će tijekom punih pet tjedana trajanja, od 24. studenog 2017. do 1. siječnja 2018. godine

Očekuje Vas zabavni adventski program na trgu Petra Zoranića:

*         08.12. Koncert Damir Kedžo 

*         16.12. Koncert Giuliano

*         22.12. Koncert klape Rišpet

*         29.12. Koncert TBF

*         31.12. Narodni trg: doček Nove godine uz nastup Tomislava Bralića i klapu Intrade te Marka Škugora na Narodnom trgu