Posjet Slovenia Eco Resortu koji se nalazi ispod Velike Planine, stvorit će priliku da doživite ovu čaroliju i jedinstvenost samih sebe. U podnožju Kamniških Alpa, gdje svježi zrak ispunjava pluća, Vi ćete biti u mogućnosti osjetiti cijelu prirodu pa i samog sebe...Nema nadoplate za djecu, boravak djeteta GRATIS! Kupon vrijedi isključivo u periodu 23.-29.12.17.!

ISKUSTVO bajke u dolini Velike planine

Sa svojom čarobnim i jedinstvenom pastirskom tradicijom, netaknutom prirodom, tradicionalnim proizvodima i prekrasnim pogledom, Velika planina slovi među najljepšim pašnjacima u Sloveniji i inozemstvu.

Posjet Slovenia Eco Resortu ispod Velike planine, stvorit će priliku da doživite ovu čaroliju i jedinstvenost samih sebe. 

U podnožju Kamniških Alpa, gdje svježi zrak ispunjava pluća, Vi ćete biti u mogućnosti osjetiti cijelu prirodu pa i samog sebe.

U udobnim malim glamping kućicama, nalik na jedinstvenu arhitekturu prave pastirske kolibe, miris drva, ugodno okruženje i pogledom kroz prozor dočarati će Vam začaranu atmosferu.

TRADICIJA I UDOBNOST

Suvremeno uređene drvene vikendice i stil pastirske kolibe Vam pružaju udobnost, i dočarati će duh visoke planine.

PLANINARENJE

Brojne planinarske ture mogu Vas dovesti u zagrljaj Kamniško-Savinjskih Alpa. Oni su pogodni za početnike kao i za iskusne planinare. Možete ih istražiti na svoju ruku ili u društvu vodiča.

Druge sportske aktivnosti

 Ljubitelji golfa mogu uživati ​​u Arboretumu Golf Course sa 18 rupa. Usput možete posjetiti prekrasni Arboretum i prošetati među više od 3500 različitih vrsta i biljaka drveća. Ostali sportski sadržaji u Kamniku su tečajevi tenisa, olimpijski bazen, penjanje zidinama i boćanje. Samo 12 km od našeg Eco Resort nalazi se SPA Snovik, poznat kao najveće SPA toplice u Sloveniji. (25km iz Ljubljane u Kamniškim alpama)