Začinite si život uz romantiku na otoku Krku! 3 dana/2 noćenja za dvoje s polupansionom u Valamar Koralj Romantic Hotelu*** uz korištenje fitness centra, besplatan parking...samo 892 kn!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme je za proljetni odmor i nezaboravno uživanje na Krku...Kupon vrijedi isključivo za termin od 02.04.18. do 27.04.18. i od 02.05.18. do 18.05.18.


Relax & wellness hotel u romantičnom zaljevu na Krku

Potpuno izdvojen u mirnom zaljevu najdostupnijeg hrvatskog otoka Krka, a opet nadomak istoimenog staroga grada, ovaj romantični relax & wellness hotel opušta već na prvi pogled. Večere uz svijeće na terasi pred kojom zalazi sunce, opuštanje u wellness centru, biciklističke ture po otoku ili potraga za gastro užitcima, koji god bio motiv vašega dolaska, svi će naći odgovore u ovoj opuštenoj hotelskoj oazi, čak i ako “samo” tražite pravi ambijent za vaše manje poslovne evente.


Romantični odmor na otoku Krku u hotelu Valamar Koralj savršen je izbor za parove koji traže opuštajući ambijent. Hotel nudi smještaj u romantičnim apartmanima s malim romantičnim iznenađenjima i uslugama koje vam ugađaju na svakom koraku; od doručka pod baldahinom ili serviranim na terasi, ponude romantičnih filmova, večere uz svijeće, ležaljki za dvoje, tandem bicikala, do romantične glazbe. A kao šećer na kraju, tu smo i ako se odlučite na zaruke i vjenčanje.

Wellness u hotelu - uz nadoplatu
finska i infracrvena sauna, turska kupelj, soba za opuštanje
Vanjski jacuzzi
masaže, tretmani njege tijela i lica

Plaže i bazeni
plaža u blizini hotela: šljunčana plaža s pješčanim dnom i terasama  za sunčanje
grijani vanjski bazen s prostranom terasom za sunčanje i jacuzzijem


Restorani i barovi
hotelski show cooking restoran s terasom
bogati bife doručak i večera
taverna Koralj (svibanj - rujan)
cocktail lounge bar s terasom pored bazena
beach bar (svibanj - rujan)



Sportovi i zabava
Stay Fit – program rekreacije, fitnessa i tjelovježbe za sve uzraste
fitness - besplatno za goste hotela
najam bicikala - uz nadoplatu
teniski tereni - 300 m udaljeni od hotela
sportski centar - 300 m od hotela
sportska dvorana - 800 m od hotela
sportsko igralište - 3 km od hotela
večernja glazba u hotelu od svibnja do studenog
programi sportsko - rekreativne animacije od travnja do rujna

Otkrijte Krk - otok kulture i predivnih krajolika

Krk je najdostupniji hrvatski otok s obalom povezan i cestovnim i morskim putem sa središtem u istoimenom srednjovjekovnom gradu Krku koji se tijekom ljeta pretvara u veliku pozornicu s brojnim festivalima i koncertima. Danas je ovaj zeleni otok - prepun pitoresknih mjestašaca na obali i u unutrašnjosti - živa turistička destinacija koja cijele godine gostima nudi, uz blagu klimu, i najraznolikije sadržaje. Otok je kao stvoren za rekreaciju; obalu i unutrašnjost isprepliću biciklističke staze savršene za istraživanje na dva kotača koje može završiti kušanjem lokalnih specijaliteta - krčke janjetine ili jela od svježe ribe.