Graciozna Opatija je idealna destinacija! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u Remisens Premium Hotel Ambasador uz antistres masažu, korištenje unutarnjeg bazena, spa&relax zone...od 1769kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očekuje Vas paket dobrodošlice u sobi kod dolaska, 1x antistres masaža, korištenje finske i bio saune, turske kupelji, masažnih tuševa, ledene fontane, relax zone, fitnessa... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 19.05.18. Isključeni termini su 07.04.18.; 19.04.18.; 28.04.-01.05.18. i 10.-13.05.18.


O hotelu:

Remisens Premium Hotel Ambasador (5*) u Opatiji nudi tradicionalnu eleganciju i vrhunsku uslugu koje garantiraju nezaboravno iskustvo. Kao Premium hotel s pet zvjezdica, opatijski Ambasador će vas oduševiti svojim vrhunskim sadržajima. Okrijepite dušu i tijelo u wellness & spa centru Five Elements. Uživajte u najfinijim mediteranskim delicijama uz vrhunska hrvatska vina. 
Remisens Premium Hotel Ambasador nalazi se na centralnoj lokaciji u blizini središta Opatije, ali ipak je zadržao svoju privatnost. Smješten je iznad vlastitog kupališta i šetališta Lungomare koje se proteže obalom u dužini od 12 kilometara. Za vrijeme vrućih ljetnih dana, osvježenje ćete pronaći na plaži ili vanjskom bazenu, idealnim mjestima za uživanje na suncu.
Ako tražite ultimativno iskustvo koje će vaš odmor dovesti na jednu sasvim novu razinu, rezervirajte sobu na novouređenom desetom, najvišem katu Remisens Premium Hotela Ambasador, koji je sada postao "Executive Floor". Na tom su katu sve sobe i apartmani opremljeni novim LCD televizorima i privatnim balkonima s kojih se pruža prekrasan pogled na more i Opatijsku rivijeru.


Premium odmor: u 2013. godini renovirane su sve smještajne jedinice; moderni interijer spoj je intimne atmosfere i dizajna; sve sobe hotela su opremljene LCD televizorima i sjedećim garniturama na balkonima; cijeli 10. kat je Executive floor; Five Elements Wellness & Spa nudi jedinstvene tretmane; hotel nudi najvišu razinu usluga i sadržaja

Bez obzira na to uživate li više na plaži ili u šetnji gradom, opatijski Remisens Premium Hotel Ambasador predstavlja idealnu lokaciju u jednom od najljepših gradova Hrvatske.


Nagrade:

Certificate of Excellence 2017
Remisens Premium Hotel Ambasador još jednu godinu u nizu osvaja certifikat izvrsnosti popularnog portala TripAdvisor, koji je ponovno potvrdio rezultate sustavnog ulaganja i predanog rada osoblja hotela. 

Certificate of Excellence 2016
Remisens Premium Hotel Ambasador u Opatiji je osvojio certifikat izvrsnosti Certificate of Excellence 2016 koju dodjeljuje prestižni turistički portal TripAdvisor turističkim objektima, restoranima i različitim povijesnim atrakcijama, koji su ostvarili pozitivne recenzije putnika. 

Travellers' choice 2015
U 2015. godini, Remisens Premium Hotel Ambasador okrunjen je prestižnom nagradom Traveller's Choice Award koju je zaslužio na razini konkurencije iz cijelog svijeta. Ovo visoko priznanje je još jedna potvrda da gosti prepoznaju ulaganje u kvalitetu usluge, edukaciju zaposlenika i bogaćenje hotelskih sadržaja Remisens Premium branda. 


Wellness & Spa

Remisens Premium Hotel Ambasador posebno se ponosi vrhunskim wellness & spa centrom Five Elements ukupne površine 1300 kvadratnih metara. Sa specifičnim tretmanima i programima posvećenima elementu vode, ovaj spa centar osmišljen je za obnovu energije i okrjepu duše i tijela. 
SPA relax zona nudi opuštajuće kristalne i parne kupelji, masažne tuševe i ledenu fontanu. Jaspis Spa sadrži tursku i kristalnu kupelj saunu namijenjene privatnom opuštanju u grupama. Soba Obsidian idealna je za parove koji žele uživati u tretmanima za dvoje. Iskoristite sve blagodati unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom i whirlpoolom. Ovaj spa centar zaista dovodi element vode na jednu sasvim novu razinu.
Sobe za masažu, kozmetički centar i posebno osmišljeni tretmani i programi očekuju vas u wellness & spa centru Five Elements hotela Ambasador u Opatiji – savršenom mjestu za revitalizaciju i opuštanje.
SPA RELAX ZONA (iznad 16 godina starosti; UKLJUČENO U CIJENU)
sauna centar: finska sauna, turska kupelj, bio sauna, masažni tuševi, ledena fontana, grijani ležajevi, relax zona (prema raspoloživosti, uz predhodnu najavu)
fitness (TechnoGym u Matrix oprema).