Obnovite duh i tijelo u Istri! Istarske toplice na 3 dana/2 noćenja sa polupansionom za dvoje u smještajnom objektu Mirna*** i neograničenim kupanjem u vanjskom bazenu, wellnessu...samo 1049 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prirodna ljekovitost vode izdvaja Istarske toplice od ostalih europskih termalnih izvora i svrstava ih među prva tri mjesta u Europi po kvaliteti vode i ljekovitosti. Uživajte u wellness centru, korištenju vanjskog termo-mineralnog bazena, jednom na 3h u svijetu sauna, razgledu destilerije, degustaciji tradicionalnih Istarskih proizvoda... Rok iskoristivosti kupona je do 10.06.2018.

Uz kupon ostvarujete pravo na dodatne pogodnosti: 50% popusta na korištenje bazena sa termo-mineralnom vodom, 10% popusta na konzumaciju jela u novootvorenoj Konobi Mirna te 10% popusta na masaže i tretmane ljepote!

Istarske toplice smještene su u sjeverozapadnom dijelu Istre, 35 km od Poreča, 10 km od Buzeta. 

Iznad samog Lječilišta uzdiže se 85 metara visoka nadaleko poznata stijena Gorostas, ispod koje se nalazi izvor ljekovite vode Sv. Stjepan.

Smještajni objekt ‘Mirna’ čini glavni dio resorta Istarskih Toplica. 

Raspolaže standard i premium, jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, koje su opremljene rashladnim uređajem, uređajem za grijanje, telefonom i SAT TV-om. Sobe su raspoređene na 1., 2. i 3. katu. 

Bežični internet dostupan je na području recepcije i lobby bara. U objektu se nalazi recepcija, restoran, fizikalna terapija, termalni bazen, caffe bar, knjižnica i kapelica.

Zašto je ovo najbolja ljekovita voda u Hrvatskoj?

Prema internacionalnoj klasifikaciji voda Istarskih Toplica je termalna, sumporna i radioaktivna, a karakteriziraju je natrij, kalcij i klor. Termalna ljekovita voda, koja, sadrži 14 minerala (najviše se izdvaja sumpor) znanstveno je i u praksi dokazano da dobro djeluje na cijelo tijelo, a posebice na kosti i kožu, liječenje kroničnih reumatskih bolesti, dermatoloških bolesti, bolesti gornjih dišnih puteva, ginekoloških bolesti i post operativnu rehabilitaciju.

Takva prirodna ljekovitost vode izdvaja Istarske toplice od ostalih europskih termalnih izvora i svrstava ih među prva tri mjesta u Europi po kvaliteti vode i ljekovitosti.

Izvor se koristio još u antičko doba. U njegovoj blizini pronađeni su natpisi u kamenu, stari rimski novac i nakit.