Hedonistički doživljaj na sjeveroistočnoj bračkoj obali, u dubokom zatonu šarmantnih Povlja! Prepustite se čarima Brača na 4 dana/3 noćenja za 4 osobe u apartmanu Villa Dina i za samo 749 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obiteljski ili odmor uz društvo, otok Brač je idealna destinacija! Kupon se može iskoristiti do 01.07.2018.

Apartmani Villa Dina i Kamp Antonia

Kamp je smješten u masliniku duge obiteljske tradicije. S jedne strane okružen je borovom šumom koja pruža hlad i intimu a s druge se pruža predivan pogled na planinu. U veoma je mirnom okruženju te pruža mir. U kampu se nalaze dvije mobilne kućice površine 8x3 metara. 


Smještajna jedinica ima 10 mjesta za kampiste. Kamp ima i sve ostale sadržaje kao što su sanitarni čvor (muški i ženski wc s tuševima), kuhinju i dnevni boravak s tv-om te dostupnim WiFi-om. Gostima je pružena i usluga korištenja stolnog tenisa. Iz kampa postoji mogućnost odlaska na izlete autima i brodovima do svih mjesta na Braču, a pogotovo aktualnijih tipa Vidova gora, pustinja Blaca, Bol, Zlatni rat i sl.


Apartman Villa Dina: 1/4+1

Kategorija: ***
Broj ležaja: 4
Dodatni ležaji: 1


Mogućnost polupansiona u konobi Jurova makina - udaljenoj 300 metara od kampa; nadoplata na licu mjesta 100 kn/osobi/dan - doručak: klasično posluživanje, večera: izbor između 3 menija!

Konoba

Konoba se nalazi unutar objekta Villa Dina. U njoj možete kušati domaće vino iz obiteljskog vinograda, maslinovo ulje iz domaće proizvodnje isto kao i sve ostale domaće proizvode.


Povlja

Povlja su priobalno mjesto na otoku Braču, u Hrvatskoj. Nalaze se na sjeveroistočnoj bračkoj obali, u dubokom zatonu. Administrativno su u sastavu općine Selca. Prema popisu stanovnika iz 2001. godine, Povlja imaju 364 stanovnika, koji se bave poljoprivredom, ribarstvom, obradom kamena i turizmom.
Crkva sv. Ivana Krstitelja podignuta je na mjestu ranokršćanske bazilike iz 5. stoljeća. Benediktinski glagoljaški samostan iz 11. stoljeća je poznat po Povaljskoj listini i Povaljskom pragu, dokumentima pisanim na bosančici.