Priuštite si romantičan jesenski bijeg u hotel Kaštel 3* u samom centru Crikvenice! 3 dana/2 noći uz doručak i večeru s uključenim pićem te kavu i kolač u kavani Inter, sve za dvoje, od 819kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Upoznajte Hotel Kaštel 3* i otkrijte razloge zbog kojih je jedan od simbola crikveničkog turizma! Dodatne pogodnosti - prvo dijete do 6 godina GRATIS smještaj! Kupon vrijedi isključivo u terminu do 16.10.18.

Ovaj romantični hotel smješten je na ušću potoka Dubračine, nekoliko koraka od centra mjesta. Nalazi se pokraj crikvice prema kojoj je i mjesto Crikvenica dobilo ime.

Hotel Kaštel nastao je 1988. godine preuređenjem pavlinskog samostana iz 14. stoljeća te postao jedan od simbola crikveničkog turizma.

Mijenjan tokom stoljeća, star 200 godina, a još mlad i poletan jer mu more i čisti zrak daju snagu da bude pravo utočište za bijeg od svakodnevice i odmor od današnjeg stresnog života. 

Lokacija:

Hotel Kaštel 3* je smješten na ušću rječce Dubračine, nekoliko koraka od centra mjesta. Nalazi se pokraj crkvice prema kojoj je i grad Crikvenica dobio ime, a sagrađen je u nekadašnjem samostanu iz 14 st.

Sadržaj:

4 kata, 74 sobe (178 ležajeva), recepcija (0-24), sef na recepciji, klimatizirani restoran s terasom, restoran “Stella Maris” uz plažu s terasom, aperitiv bar, Wi-Fi na recepciji i u sobama (besplatno), TV-salon na 3. katu hotela raspolaže sa 20 do 30 sjedećih mjesta te terasom sa pogledom na more, parkiralište.

Soba:

Standard dvokrevetna soba (Sjeverna strana)

 - Kada/WC

 - Sat-TV

 - Telefon

 - Besplatni Wi-Fi

 - Centralno grijanje

Udaljenosti:

CENTAR GRADA:  50  m

MORE:  20  m

PLAŽA:  20  m

RESTORAN:  50  m