Tretmani za lice i tijelo u kojem će uživati sva vaša čula! Beauty centar PRANA u Puli nudi paket za uživanje: mikrodermoabrazija, maska i masaža lica te Termo aroma terapiju tijela, samo 479 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se koristi u 2 dolaska: 1. dolazak mikrodermoaraziju + maska i masaža lica (60 min) te 2. dolazak TERMO AROMA TERAPIJA tijela (90 min). Kupon se može iskoristiti do 08.12.2018.

PONUDA UKLJUČUJE:

Mikrodermoabrazija

Najbolje i najefikasnije čišćenje lica uz aparat sa dijamantnim nastavkom koji će skinuti sve mrtve slojeve kože lica, pogotovo nakon ljetnog razdoblja gdje je lice najviše izloženo suncu.

Odlična priprema za zimsko razdoblje. Maska se nanosi po tipu kože i uloga joj je da nahrani lice sa svim potrebnim mineralima i vitaminima kako bi koža bila zdrava, lijepa i glatka. Masažom lica potičemo stanice i mišiće i ubrzavamo cirkulaciju. Terapija je odlična za kompletnu regeneraciju i osvježenje lica te idealnu pripremu za zimsko razdoblje.

Trajanje : 60 min.



Termo aroma terapija 

započinje pilingom  cijelog tijela s mješavinom lavande, kamilice i mandarine. Zatim se tijelo zamotava u termo deku kako bi svi sastojci bolje upili dok se pore kože otvaraju.

Termo deka se zagrijava 20 min. 

Terapija se završava laganim pritiskom ruku i drenažom tijela. Terapija se koristi za hranjenje kože, izbacivanje viška vode iz tijela kao i postizanje glatke i baršunate kože.
Terapija djeluje antistresno i relaksirajuće što ima pozitivan učinak na tijelo i um.

Trajanje : 90 min.

Centar ljepote i zdravlja Prana svoja je vrata otvorila 2008. godine, kao beauty centar s određenim brojem usluga namijenjenih svima koji brinu o njezi svog lica i tijela. S godinama, Prana je rasla, razvijala se, bila u potrazi za stručnjacima, širila svoje prostore, da bi danas postala jednim od najkvalitetnijih i najuređenijih salona takve vrste u Istri.

Broj usluga svakim je danom sve veći. Osim mnogobrojnih tretmana lica i tijela, masaža i njege ruku i stopala, danas uz aparate najnovije generacije, centar raspolaže novom dvoranom za vježbanje i prostorijama za individualne treninge, kako bi se klijentima mogle pružiti još raznovrsnije usluge, sve u službi zdravlja.

Jedinstven individualan pristup

Ovdje ćete pronaći ponešto o svim tretmanima, od onih estetskih najjednostavnijih, do vrlo složenih procedura koje se koncentriraju na problematična područja tijela, uklanjaju nedostatke i poboljšavaju izgled.