Jadranski biser, Dubrovnik čeka na Vas ovog proljeća! 3 dana uz 2 noćenja s doručkom u hotelu Aquarius - soba sa balkonom za 2 osobe uz piće dobrodošlice za samo 899kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovog proljeća uvjerite se u neodoljivu ljepotu Dubrovnika i bogatu povijesnu baštinu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Kupon vrijedi do 17.05.19.!

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail uz broj kupona po aktivaciji kupona: sales@hotel-aquarius.net!

O NAMA

Mi smo ugodan i šarmantan mali obiteljski hotel kojemu je zadovoljstvo naših gostiju na prvome mjestu. Ponosni smo na naš biser i sretni što možemo biti dio vaših nezaboravnih trenutaka provedenih u prelijepom Dubrovniku!​

Aquarius nudi smještaj u 20 soba i 4 apartmana smještenih na 4 kata. Sve smještajne jedinice su klimatizirane, kupaone s tušem su opremljene standardnom kupaoskom galanterijom, te sušilom za kosu. Sve sobe sadrže minibar, satTV, telefon i besplatan pristup internetu (wifi) za goste hotela.  

Hotel Aquarius je smješten u urbanom centru Dubrovnika - Uvali Lapad, 350m od najbliže plaže. Stari Grad - povijesni dio Dubrovnika, udaljen je približno 3km, te lako dostupan (gradski prijevoz ili taxi).

Nalazimo se u Uvali Lapad, u urbanom centru Dubrovnika.

Sa ulice Mata Vodopića dolazite u hotel na glavni ulaz s prednje strane.

Ukoliko stižete automobilom ili motociklom potrebno je koristiti se ulicom Petra Zoranića kako biste stigli na parking hotela - s kojeg ulazite u hotel uz pomoć stražnjeg ulaza sa parkinga.


SADRŽAJI HOTELA:

- 24 smještajne jedinice

- a la carte restoran & buffet

- vanjski bazen

- recepcija dostupna 24h 

- klimatizirano, besplatan WiFi, besplatan parking 

- šljunčana plaža 350m od hotela