Počastite se najmodernijom i dubinskom vrstom peelinga u Salonu Artevita - tretmanom mikrodermoabrazije lica sa kisikom - regenerira, hidratizira te smanjuju bore za samo 189 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav i njegovan izgled.Bezbolan i učinkovit tretman za čistu kožu lica! Kupon se mora iskoristiti do 30.11.2019.

Mikrodermoabrazija je vrlo uspješan i iznimno blagi tretman koji čini kožu lica i tijela mlađim!  Regenerira, hidratizira lice te smanjuju bore!!!

Učinkovito djeluje na ljuštenje kože tokom blagog uklanjanja površinskog sloja koža. Zato je možemo nazvati najmodernijom i dubinskom vrstom peelinga.

Poslije tretmana ne mogu se dogoditi nikakve alergijske reakcije zbog toga što se ne dovodi nikakvo strano tijelo u stanice kože te je tretman potpuno bezbolan.

Također ovom ponudom osigurava se anti- aging tretman koji primorava kožu da se sama obnavlja - ljuštenjem stanica epiderme, stimulira se obnova kože te se pri tom procesu zaglađuju bore.

Mikrodermoabrazija je jedan od najčešće izvođenih tretmana u svijetu. Primjenjuje se kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, keratoza.

Ovo je nježna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, metoda kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu.Pomoću kristala aluminijevog oksida, nježno i bezbolno, na kontroliran način, odstranjuje gornji sloj kože. 

Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo. 

Iza imena kozmetički salon “Arte VIta”, stoji visoka kvaliteta usluge, nastala dugogodišnjim iskustvom i stalnim usavršavanjem zbog čega smo danas među najboljim salonima u regiji!
Više na: artevita.hr http://artevita.hr/mikrodermoabrazija/